Idén már nem jelenik meg a LEGO Universe

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Annak ellenére, hogy alig tudunk valamit a LEGO Universe-ről, sokan tűkön ülve várják, holott az MMO aligha jelenhet meg az idei esztendő során.
Annak ellenére, hogy alig tudunk valamit a LEGO Universe-ről, sokan tűkön ülve várják, holott az MMO aligha jelenhet meg az idei esztendő során.

Az eredeti tervek szerint már 2008-ban elindult volna a műanyagkockákkal történő építkezésre alapozó, online játék, azonban a LEGO Universe egyre kevesebbet hallat magáról, s ráadásként a megjelenése is csúszik. Bár a fejlesztő NetDevil munkatársai szerint a munkálatok szépen haladnak, gyakorlatilag már az év elején kijelentették, hogy a játék szerverei leghamarabb is csak 2010-ben indulhatnak el. Az így nyert időt a játék bővítésére, az alapkoncepció továbbfejlesztésére szánják állítólag, így aztán tényleg ellentmondásba ütközik a tény, hogy minden rendben van a projekt körül.
8.
8.
Gael
isten meghallgatta az imaimat:)
7.
7.
OldM4n
Azért jó, ha az embernek sok gyereke van, mert többek között büntetlenül legózhat. :))) De szigorúan OFFline..
6.
6.
pyro
Most mér kell lehurrogni? Ha egyszer szeretem.... xD
4.
4.
rokakoma
Na és mibajod van ha valaki lego-zik? Pl. nekem is van és szerintem nagyszerű elfoglaltság:P És olyan szempotbol humoros hogy talán star wars ,batman indiana jones cuccokat is belepakolhatnak..Sőt ezt elis várom tőlük ^^

De nembaj 1 év nemolyan sok
3.
3.
damien!!!
Én még csak most hallotam erről a játékról de jónak tünik

Vajon ingyenes lesz?
2.
2.
felegyi
1# Úgy érted hogy egy Lego világ omlott össze benned?!
1.
1.
pyro
Egy világ omlott össze bennem... :'(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...