Vadi új Race Pro videó érkezett

  • Írta: Ghost
  • 2009. február 24.
  • Videó
Link másolása
Vadi új videó jelent meg a SimBin által fejlesztett szimulátor, a Race Pro kapcsán, ami csak a Microsoft konzoljára, Xbox 360-ra jelent meg néhány napja.
Vadi új videó jelent meg a SimBin által fejlesztett szimulátor, a  Race Pro kapcsán, ami csak a Microsoft konzoljára, Xbox 360-ra jelent meg néhány napja.


A megjelent játék egyesek szerint beváltotta a hozzá fűzött reményeket, míg mások nincsenek teljesen kibékülve az egyszerűre sikeredett irányítással. A minap egy új videó látott napvilágot, amely csillapíthatja kíváncsiságunkat a hamarosan megjelenő tesztig.

7.
7.
Shagy
a vezetési élmény az jó benne ... viszont az tény hogy vannak grafikai hiányosságok :(
6.
6.
maxxtro
7: barátom ha a Race Pro-t akarod hasonlítani és versenyre tenni a

Midnight Club:L.A -el akkor ahhoz gratulálok a kettő játékna ksemmi köze egymáshoz, 2 pgr4 hát nem tom kinek mi, forza 2 alap hogy jo, nah meg a grid pár év kell mire csinálnak annál jobb autos gamet, nekem megvan a game csak még nem toltam de nem hinném hogy szar lenne .
5.
5.
Krekk
#6: ?!? elárulom, hogy élesben nem élethű a grafika. Nagyon bóvli szerintem, a tükröződés egy vicc. Volt egy pálya, ahol egyfolytában ugyanaz a pálmafa tükörkép volt a kocsin (városi pálya, ahol kábé 10 pálmafa, ha van) és ez a tükörkép együtthaladt a kocsival, mintha egy pálmafa követné az embert. Inkább ne is csináltak volna akkor tükröződést. Az autók kidolgozása is nagyon sok kivánni valót hagy maga után. A vezetés viszont nem olyan rossz. Én összességében úgy 7-et adnék a játéknak 10ből. De lehet inkább csak 6.5et. És nem csak két percre próbáltam aki a játékot és azért ilyen a véleményem. Már a legtöbb versenyt megcsináltam. Ha mindenképpen autós stuffot akartok boxra, akkor Forza2, PGR4, Grid,Midnight Club:L.A. (bár tudom, hogy ez nagyon arcade) sokkal-sokkal jobb választás, ha ezek már megvoltak, akkor végülis lehet ez is
3.
3.
hakydakillah
Hát, nekem megvan, annyit elmondhatok, hogy a Grid-től, nagyon-nagyon messze van - grafika, irányitás, törés, menü stb. De ezzel nem is azt akarom mondani hogy rossz, inkább úgy mondanám, hogy aki szereti az autós játékokat, és akiknek tetszett a Forza, azoknak tutira tetszeni fog. Inkább a Forza-hoz hasonlitanám az egész játékot....
2.
2.
Dr Kratos
Állítólad 1 szemét.

Azok mondták akik tolták már.
1.
1.
Chavez
Ez tökre olyan mint a legendás grid:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...