Race Pro

Az Atari felügyelete alatt a Simbin készíti ezt a szimulátort kizárólag Xbox 360 konzolra, amely méltó ellenfele lehet a mépszerű Forza Motorsport 2-nek.
Típus: Autóverseny, Szimulátor

Visszatér a SimBin csapata

A két évvel ezelőtti csődje után ismét hallat magáról a legjobb szimulátorjátékokért felelős SimBin. A csapat egy friss közleményben jelentette be, visszatérnek, méghozzá egy angliai főhadiszállással.

Race Pro

A SimBin első ízben kóstolt bele az Xbox 360 adta újgenerációs játékvilágba. De mire is számíthatunk a szimulátorok nagymesterének legújabb játékától? Van-e a Race Pro olyan profi, mint a cég korábbi címei? Egyáltalán meg tudnak-e felelni a srácok a konzoltól jogosan elvárt, és megszokott magas minőségi szintnek? Vagy nem kaptunk mást, mint egy savanyú PC-s utánérzést? Azonnal kiderül itt, a Gamekapcson!

Éjféli screenshotvizit Gamekapocs módra

Újabb nagy adag screenshot gyűlt össze. Sok más mellett van itt Deus Ex 3, Empire: Total War, Merchants of Brooklyn, Race Pro és Riddick is!

Esti galériafrissítés szupersztrárokkal

Ma este is frissült a galériánk, a felhozatalban pedig olyan sztárok is vannak, mint Dantes Inferno, Guitar Hero, Killzone 2, Singularity, vagy Star Trek Online.

Vadi új Race Pro videó érkezett

Vadi új videó jelent meg a SimBin által fejlesztett szimulátor, a Race Pro kapcsán, ami csak a Microsoft konzoljára, Xbox 360-ra jelent meg néhány napja.

A jövő heti játékmegjelenések

Izgalmas órák várnak ránk a jövő héten, hiszen végre boltokba kerül a Street Fighter IV, a Warhammer 40.000: Dawn of War II és a GTA IV várva-várt kiegészítője is.

Videócsokor a pénteki ebédhez

Ma délutáni összeállításunkban olyan sztárok kaptak helyet, mint a Still Life 2, a Battle Forge, a Halo Wars, a GTA IV: The Lost and Damned vagy a Singularity.

Késő esti galériafrissítés, hogy jól induljon a hét

Rengeteg új kép futott be, a nagy felhajtásnak az oka, hogy hétvégén rendezték a New York Comic Con fesztivált, ami bizony a gamereket se hagyta unatkozni.

Szerda esti videócsokor

Szerda esti videós összeállításunkban olyan címek képviseltetik magukat, mint a Battleforge, a Halo Wars, a The Godfather 2 vagy a Tomb Raider: Underworld.

Befejeződtek a Race Pro munkálatai

Végre az Xbox 360 tulajok is megtudják, hogy mi az igazi szimulátorélmény, a méltán népszerű Race most a Microsoft masináján is tiszteletét teszi.