Light Phaserrel ejtett túszt a brazil férfi

  • Írta: Daks
  • 2009. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy brazil túszejtő 10 órán át tartotta fogva áldozatát - az azonban csak később derült ki, hogy igazi fegyver helyett egy régi konzolhoz tartozó kontrollert használt!
Egy brazil túszejtő 10 órán át tartotta fogva áldozatát - az azonban csak később derült ki, hogy igazi fegyver helyett egy régi konzolhoz tartozó kontrollert használt!


A Light Phaser egy lövöldözős játékokhoz készült kontroller, az 1986-ban debütált, 8-bites, kazettás SEGA Master System konzolok nagy sztárja. Egy brazil férfi ilyen műanyag pisztollyal 10 órán át tartott fogva egy 60 éves nőt, a csalás azonban csak akkor derült ki, miután a rendőrök rátörtek a túszejtőre. Egy vicc is született a történetből, a rendőrök később azt nyilatkozták ugyanis, hogy "persze, hogy nem lett volna képes bántani az áldozatot, hiszen a pisztolya még csak be sem volt dugva!" Kac-kac.
29.
29.
boxgamer12
szombathelyen budapestbank-ba bement egy ürge csak semmi fegyverrel azt 1millió forintot kért majd elengették és bement egy késsel az otp-be bankot rabolni xdxdxdx
28.
28.
Glek
30# Airsoftnak hívják. Nekem egy M4-esem van. ^^ Lehet meglepődnének páran bemennék vele az OTP bankba. :D
26.
26.
OldM4n
Ilyenem volt nekem is annakidején. :))

A rendőrök mentsége: A braziloknál nagyon durván fel vannak a bandák fegyverezve. MINDEN bandatagnál lőfegyver van. Nyilván simán stukkernak nézi, és nem azért, mert nem ért hozzá, hanem pont azért mert ért! Senki, de senki nem ismerheti a világ összes fegyverét.

Jó példa, teszvesz főoldal, aukció, elektromos gyorsítókarabély AK47. Elektromos hajtással kis műanyag-golyókat lő ki, paintball helyett most ez a menő. Fémből van, a legkisebb részletig hű mása az igazinak. Ezt még egy fegyverszakértő is igazinak mondja egy méterről is.
24.
24.
bitbandita
27: okostojás szerinted odamentek a rendőrök, hogy "hé hagy skubizzuk meg azt a pisztolyt jobban"? Az ilyet nagyon komolyan veszik (fegyvernek látszó tárgy), addig amíg nem bizonyosodnak meg róla 100%-ban hogy veszélytelen, addig úgy állnak hozzá mint ha tényleg éles fegyver lenne, ráadásul lehet nála még kés és más szúró, vagy egyéb fegyver. Könnyű anyuka fizette net mellől kajabálni, megnézném mit csinálnál ha a fejedhez nyomnám a pisztoly-öngyújtómat, észre vennéd-e hogy kamu? Szerintem te szarnád össze magad a legjobban. A stop táblás pléldád meg LOL... ugye jogsid sincs?
23.
23.
Kelcsi66
Nah ennyit a rendőrökről..Ilyet nem vesznek észre,de az autósokat tudják büntetni ha éppen a STOP táblánál még mozdul egy cm-et a kerék..grat nekik-.-



Ja, és grat a túszejtőnek xD !!!
22.
22.
zgreen
na ki a kiráj?:D az aki ijet meg tud csinálni
21.
21.
HATRED
#24 XD én meg kábel szakállal felszállok egy gépre és winchestert robbantok :D
20.
20.
huszti
legközelebb billenytyűzettel rabolom ki a helyi kisboltot :D gránát helyett meg hangszórókat fogok dobálni!
17.
17.
pyro
Muhhhahahhha! XD Ez egy zseniális túszejtés! xDDDD
16.
16.
McDuff
úristen-.-'ez kész...már itt tartunk?asszem itt a világvége...
15.
15.
Dcrysis02
16:Hát épp ez az hogy sikerült is neki túszt ejteni.10 óráig sikerült fogva tartani a nammutert,a zsaruk szerintem a hasukra ütöttek és úgy döntöttek hogy törjünk be,nem tudták biztosra mi van a faszinál.Elvégre vannak olyan házilag készített fegyverek..
14.
14.
Guwrovsky
Nem hinném hogy a zsaruk voltak bénák... alap eljárás, hogy minél óvatosabban megállapítsák egy ilyen helyzetben, hogy TÉNYLEG van a ficerénél fegyver...



maga a brazil faszi volt "szerintem" sík hülye, hogy azt hitte arról a műanyagdarabról, hogy túszt tud vele ejteni
13.
13.
Mathia$
LLOOOOOOOOOOoooooooooooooooLLLLLLL!!! :DDDDDDD

Ekkora gyökér :DDD Nem semmi ! Ezzel igazolódott a mondás:



"All cops are bastards!"
12.
12.
Gula
Ez még csak a kezdet......a rendőrök nem is sejtik, hogy a következő idióta felnőtt generáció már Duck Hunteren edződött
11.
11.
LiMiT
12: az :D Például szemen villogja az egyik zsarut az meg megvakul. xD Röhejes az egész :D Ennél már csak az lett volna röhejesebb ha vmelyik konzol controllerjével csinálja ugyanezt.
10.
10.
gg01
A legdurvább az lett volna ha meg is sebez v.kit a stukkerral :D Na akkor nézett volna mindenki igazán ferdén!!!
9.
9.
Glek
Pallos: Azért csak a fogalmak tisztázása végett. Te a kékruhás, tahó fakabátokra gondolsz. Őt a kommandósok intézték el. Csak úgy megsúgom, hogy a nemzetközi bajnokságon elég szép eredményt értünk el. ;) Ha jól emlékszem 2 aranyat is szereztünk. :) Nem kispályások.
8.
8.
LordPeti12
Hát ez röhej :D haveromnak van ps1 hez stukkere, szerintem kölcsönkérem tőle :D
7.
7.
boxgamer12
4: Lol figyelj h töltsd be dugóval kac-kac . Ez mé nem nekem jutott eszembe 5évesen:D
6.
6.
ChainGun112
hát ezen most rőhőgtem :D:DXD iet baszzXD

2:van benne valami:D:D

4.
4.
MT Raze
Ez kb olyan, mint ha vizipisztollyal ejtette volna foglyul -.-
3.
3.
peterpal7
Hozom a micimackós dugóspuskám és lopok egy boxot. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...