Film készül a Stranglehold alapján

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 11.
  • Cooltúra
Link másolása
A Hollywood Report friss cikke szerint mozifilm készül a Stranglehold alapján. Az ötlet már csak azért is érdekes, mert a játék maga is feldolgozás volt.
A Hollywood Report friss cikke szerint mozifilm készül a Stranglehold alapján. Az ötlet már csak azért is érdekes, mert a játék maga is feldolgozás volt.



Persze nem a hagyományos értelemben volt feldolgozás: John Woo döntött úgy, hogy a nagyszerű Hard Boiled című film folytatását videójáték formájában fogja elkészíteni, az eredmény pedig a pazarul sikerült Stranglehold lett. Most viszont Jeremy Passmore és Andre Fabrizio forgatókönyvírók vászonra viszik Tequila felügyelő legutóbbi kalandjait, a munkálatokban pedig Woo mester is segíti majd őket. Mindössze ennyit tudni a készülő filmről, ami nem is csoda, hiszen bőven lesz dolga a párosnak a közeljövőben: többek között a klasszikus Missing in Action-t is fel szeretnék dolgozni.
9.
9.
crytek
A játék újra kapható a gogon! (Remélem steamre is felteszik)

https://www.gog.com/game/stranglehold
8.
8.
Malackutya
Várjunk csak...a Hard Boiled film,több mint 20 éves film már...Chow Yun Fat öreg lenne már ehhez a szerephez.Szerintem,Viszont nélküle elképzelhetetlen Tequila nyomozó:D Az első film hatalmas.Annó még VHS-en hang alámondásosan láttam:D késöbb kinai nyelven,angol felirattal,aztán sikerült megvennem sztereo magyar hangal:P Remélem fel tudnak nőni ehhez a filmhez,mert kuriózum.A másik neves alkotása fat nek és woo-nak pedig a Hitman,vagy ismertebb nevén A Bérgyilkos!Hatalmas film az is.2 Beretta,gonosz fehér öltönyben,repkedő fehér galambok,és tonna számra a töltényhüvely...:D
7.
7.
kasy
A játék topicját ajánlanám, két oldal az egész. Ott egy sértődött pillanatomban összehoztam egy igazán kultúrált reagálást. Na azt ajánlanám leginkább figyelmedbe.

http://www.gamekapocs.hu/forum/topic.php?t=2131&p=1
5.
5.
kasy
Chow Yun-Fat produkciós vállalata készíti el a filmet, és biztosan nem Woo a rendező. Az egyébként még nem megerősített, hogy a játékot felhasználják e a történethez.
4.
4.
ZeWa
NA ezt nagyon várom, a game-t is imádtam(kedvet is kaptam hogy újra végig játszam...) John Woo meg, Chow Yun-Fat nekem is garancia a jó filmre, várom már....:)
2.
2.
tjames
Azért azt had jegyezzem meg, hogy a Hard Boiled, a mai szemmel már nem egy nagy durranás. Én nagyon szeretem a HongKongi filmeket, meg a csihipuhit is, de nagy elszántság kellett hogy végignézzem. A mai technikával, kellő mennyiségű pénzel, a játékbeli jelenetek koppintásával, John Woo-val, és Chow Yun Fat-el ma egy nagyon faja kis filmet lehetne készíteni. Nekem a játék tetszett, biztos a filmre is beülnék!
1.
1.
felegyi
Sejtettem hogy lesz valami, de erre nem gondoltam :)! Yun-Fat Chow egyik kedvenc színészem, ez számomra garancia hogy méltó utódja lesz a Hard Boiled-nek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...