Stranglehold

A Midway kiadásában egy új akció-kaland játék készül, ami a Stranglehold címet kapta. A stuff látványáért az Unreal Engine 3 lesz a felelős és közben olyan nevek segítik a fejlesztést, mint John Woo és Chow Yun-Fat.

Újra kapható a Stranglehold

Újra kapható a John Woo közreműködésével készült Stranglehold, a játék a GOG kínálatában vált elérhetővé a Warner Bros.-nak hála. Ha kimaradt annak idején, feltétlenül megéri ránézni!

Film készül a Stranglehold alapján

A Hollywood Report friss cikke szerint mozifilm készül a Stranglehold alapján. Az ötlet már csak azért is érdekes, mert a játék maga is feldolgozás volt.

Készül a Stranglehold második része?

Bár Max Payne koronája érintetlen maradt, a hasonló stílusú lövöldözést feldolgozó Stranglehold az elmúlt év egyik legizgalmasabb akciójátéka volt.

Stranglehold pályacsomag a LIVE-on

Pályacsomag érkezett John Woo és Chow Yun-Fat közös játékához, a Stranglehold-hoz. A LIVE-ról letölthető pack vadi új multiplayer helyszíneket nyújt.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

Bővül a Stranglehold többjátékos módja

A Midway bejelentette, hogy hamarosan új kiegészítő érkezik majd a Stranglehold konzolos változataihoz számos új többjátékos térképpel és más érdekességekkel!

Játékok, amiktől óvni kell gyermekeinket

Az amerikai National Institute on Media and the Family idén is elkészítette azt a tiltólistát, melytől ajánlásuk szerint óvni kell fiatalabb korban lévő gyermekeinket.

A jövő heti játékmegjelenések

Végre itt az őszi szünet, felmerülhet a kérdés, hogy mivel töltsük az időt? Hellgate: London, The Witcher, Timeshift, Simpsons - s ez még csak töredéke a felhozatalnak!

Új termékek a GK SHOP-ban

Ismét frissült a Gamekapocs webáruház tartalma. Az új címeket folyamatosan töltjük fel, az eredeti játékra éheseknek érdemes meglesniük a legfrissebb listát is!

Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.