Játékkal csalogat a Sony

Link másolása
Klasszikus megoldással próbál kibújni a Sony a kiadók által gerjesztett árcsökkentés alól. A PS3 maga nem lesz olcsóbb, ám megvételekor két exkluzív játékot is kapunk.
Klasszikus megoldással próbál kibújni a Sony a kiadók által gerjesztett - és várt - árcsökkentés alól. A PS3 maga nem lesz olcsóbb, ám megvételekor két exkluzív játékot is kapunk a pakkhoz.


Az új 80 GB-os változat március 29-én kerül a polcokra az Egyesült Államokban. Két kísérője pedig a Motorstorm és a Resistance: Fall of Man - minthogy ékes példányai a Sony "Greates Hits" válogatásának, talán elég bátorítást jelentenek az idáig hezitáló közönségnek. Az elcsábult vásárlók 399 dollárért vihetik haza a gépet, ez pontosan ugyanannyi mint a most futó 80-as széria - játékok nélkül.
29.
29.
Maci80
Szerintem ha már "ajándék" játékot azért adják hogy a lehető legtöbb vásárlót megszerezzék (ebben a gazdasági hejzetben)akkor legalább ne olyan gamát rakjanak a csomagba ami már eleve premium árú.Ráadásul akár milyen jó gémek is nem ezek fogják meggyőzni a vásárlókat.Szerintem nem ez a jó út.

A BD pedig soha nem fog olyan pályát futni mint a DVD mert nem lessz rá annyi ideje.
28.
28.
Mateo87
hát ez valami vicc? unokatesóm 2007 karácsonyára ugyan ezekkel a game-ekkel kapta.......
27.
27.
UrielSeptim
26: OldM4n, azért ne a magyarországi helyzetből indulj ki. Itthon nyílván az lesz a legsikeresebb, amelyikre jobban lehet warezolni. Ez már az első PlayStation óta így van. Szerintem a PS3 nem ezért áll most a negyedik helyen. A BD pedig pont ugyanazt az ívet látszik leírni, mint amit anno a DVD is megtett. Az is parasztvakítás volt, ez is az (attól függetlenül hogy gyakorlati haszna nyílván van). Mégis látod, mi a helyzet...
26.
26.
OldM4n
Valami azt súgja, hogy a PS3 a Nintendo 64 sorsára fog jutni. Pedig pont a Sonynak pont emlékeznie kellene a leckére. Szerintem nagyon el vannak szállva (példa: Sony hifi tornyom van, csak sony nyersanyagot játszik le. Semmi mást. Azért ehhez pofa kell...) maguktól, és a piac sokkal könyörtelenebb lett, mint volt, pedig eddig sem volt kisovodások uzsonnapartija.

Jól tudom, hogy PS3-ra nincs warez? Ha így van, akkor borítékolom neki a biztos bukást. Halkan jegyzem meg, a BD szabvánnyal egyetemben.
25.
25.
UrielSeptim
Másrészt itt ugye arra megy ki a játék, hogy greatest hits-el reklámoznak, az exklúzív pakkokat (pl. mgs4, killzone2, stb.) ne vegyük ide, mert azok másról szólnak. Ettől függetlenül ha eddig nem vettem ps3-at, ezek után sem EZÉRT a két játékért fogok másképp dönteni. Ezek szerint a Sonynál ezt máshogy látják...gondolom figyelik az amerikai piacot azért rendesen.
24.
24.
UrielSeptim
Elvileg van ennek a tartózkodásnak gazdasági magyarázata, ami összefüggésben van a Sony saját asztali Blu-Ray lejátszóival. Ez legalábiss régebben köztudott volt, azóta azért picit átalakult a piac... Másrészt most megint mást mondanak, egyesek már arról beszélnek hogy a fejlesztői konferencián mégis árcsökkentést fognak bejelenteni. Szóval pletykából van bőven, viszont a háttérben futó dolgokat meg nem kötik az orrunkra. Majd meglátjuk....
23.
23.
laca009
de viszont a legjobb játékaikat dobták bele:D
22.
22.
air 2
A Sony saját maga alatt vágja a fát,ezzel a PS3-mas projectel.

Tudjátok milyenek a japcsik,nem adom meg magam sohasem.Ment két atombomba (gondolom nem kell részleteznem mikor)Jaj!Ilyennel még nem találkozott a samurai gyerek.Megadjuk magunkat!

Tessék itt a Sony nagy név,nagy fejlesztő tartom az árat!Nem adom meg magam!
19.
19.
Mathia$
18.
18.
Lachgas
én is németbe lakom de még nem láttam olyat koffein, h a K2 mellé még adnak 2öt.

de amugy meg most olvastam a http://www.cynamite.de/index.html
h március 22.-én lessz 100 dolláros árucsökkentés, de ez megint még csak 1 pletyka
17.
17.
koffein
de olyat is lättam hogy meg plusz 2 jätekot adtak hozzä a meglevö killzone2 melle.
16.
16.
koffein
itt nemetorszägban 400euro a killzone2es pack. Tudjätok mert dollärt euroba egy az egyben vältanak. Es itt ugy van hogy killzone2 a dobozban a gep mellett es meg 1 jätek vagy 1 bluray film.
15.
15.
Well
MS2 még teccene is, csak a RE sztem sz.r...
13.
13.
battlefield2
én most adom amjd el a ps3

65 ft ért, Uncharted darkes fortune meg motorstorm 1 el...
11.
11.
battlefield2
4,5,7 ennyire nem értitek a poént?

pfffff
11.
11.
watto
5,7: pff, viccből írta ... no komment
10.
10.
ferrari123
9:Azt nem rakja be,mert ugy mar dragabb lenne. am sztem igy se draga.....de mindegy.
9.
9.
felegyi
3,7# Ide jutott az emberi felfogó képesség? Neee, felejtsük el ezt most nem olvastam :) (ott a vicc az írása mögött)...



Én annyit teszek hozzá hogy gerinctelenség amit a Sony művel... berakja a Motorstorm-ot, meg a Fall of man-t, a pofám szakad le a végén... az még oké lenne hogy a Killzone 2-t belerakják a packba, mellé még a Resistance 2-t de ezt a két ősrégi játékot (nem azt mondom hogy szar, csak régi)?
8.
8.
Mathia$
Ezen aaz oldalon drágább mint máshelyeken -.-
7.
7.
Mathia$
3: mér kéne 2 db az 1ből???

6:köcce meglesem!
5.
5.
boxgamer12
3: mer mér nem az ? ez hülyeség ennyi erővel az nem igazi xbox-os akinek nincs meg a forza1,2 akko én nem vok az?
5.
5.
laptop12
én nem rég vettem sima 80GB packos PS3-mat, asszem decemberben, és nem volt olyan drága

www.konzolstudio.hu
4.
4.
huszti
3 akkor én nem vagyok az:D
2.
2.
ATi0021
Szerintem pedig már ideje lenne azt a bizonyos árat csökkenteni legalább 100 dolcsival. Ez a játékot adunk a konzoloz, nekem úgy tetszene, ha magam választhatnám ki melyik két játékot kérem hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...