Motorstorm

Playstation 3 exkluzív autós-motors játék a Sony-tól. Őrült futamok, vad pilóták és persze nyakig érő sár - ez a Motorstorm. Imádjuk!

A Codemasters menti meg az Evolutiont

Óriási a mozgolódás a Driveclubot és a MotorStorm-játékokat jegyző Evolution Studios háza táján: miután a Sony bezárta a fejlesztőcsapatot, a Codemasters bejelentette, hogy felkarolja az ott dolgozó szakembereket.

Bréking: bezárt a Driveclub fejlesztője

Derült égből villámcsapásként ért minket a hír, miszerint a Driveclub és a Motorstorm fejlesztője lehúzza a rolót. A Sony szerint a bezárásra az európai stúdiók átszervezése miatt volt szükség.

Újabb bizonyíték a Motorstorm 3 fejlesztésére?

A Sony már bejegyezte a domain nevet, de ez még semmit nem jelent. Egy frissen előbukkant fotón viszont a játék neve szerepel a Playstation 3 dashboardon.

Játékkal csalogat a Sony

Klasszikus megoldással próbál kibújni a Sony a kiadók által gerjesztett árcsökkentés alól. A PS3 maga nem lesz olcsóbb, ám megvételekor két exkluzív játékot is kapunk.

Újabb Sony-pletykák egyenesen Londonból

Tegnap tartották a "Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing" nevű belső eligazítást Londonban, ahol sok új dolgot mutattak be, természetesen zárt ajtók mögött.

Hamarosan jönnek az első PS3-as platinum címek

Hamarosan az EU piacra is befutnak az első PS3-as platinum címek - a programban régi nagy játékok második kiadásához lehet akciós áron hozzájutni.

Motorstorm 2 képek, hírek, érdekességek

A Motorstorm az első Playstation 3-as játék, mely túllépte a 3 milliós eladási adatot - jelentette ma a Sony. Ennek folytatásából érkeztek most képek, hírek.

Ősszel jönnek Európába a PS3-as Platinum-játékok

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentése szerint ősszel kerülnek az európai boltokba az első PS3-as Platinum-játékok, "mindössze" negyven eurós áron.

Elhalasztották a Motortorm 2 bemutatóját

Mégsem mutatják ma be a Playstation 3 exkluzív Motorstorm folytatását - a Sony egy héttel eltolta a premier trailer szélnek eresztését.

Holnap leplezik le a Motorstorm folytatását

A JeuxVideo holnapi, szerdai műsorában leplezik le az Evolution Studios által készített Playstation 3 exkluzív Motorstorm második részét.