GDC 2009: Jelentkezés az OnLive bétára

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 25.
  • Korai verzió
Link másolása
Tegnap jelentették be, hogy milyen is lesz az OnLive névre hallgató szolgáltatás, mától pedig bárki jelentkezhet az év végén kezdődő bétára.
Tegnap jelentették be, hogy milyen is lesz az OnLive névre hallgató szolgáltatás, mától pedig bárki jelentkezhet az év végén kezdődő bétára.


Az OnLive használatához szükség lesz egy speciális, erre a célra kifejlesztett set-top boxra (hasonló doboz például a TV-adás továbbítására alkamas dekóder is), amely az internetre és a TV-hez, monitorhoz csatlakozik - játszani már így is fogsz tudni, semmilyen más eszközre nem lesz szükséged a kontrolleren kívül. A minap bejelentették, hogy megkezdődött a jelentkezés a bétára, amelyben bárki részt vehet.

Érdekel, hogy pontosan mi az az OnLive?
Olvasd el bejelentésről szóló hírt!

Ha érdekel a jelentkezés, és van amerikai
elérhetőséged is, akkor ide fáradj:
Jelentkezés az OnLive tesztjére
14.
14.
Gael
3:azt en is meglesnem.Egy jo ideje ezt mar pedzegettek azert,szep,hogy elo is jottek vele.Legalis jatekot minden otthonba a cel gondolom,a lehetetlen bevetel elereseert(csupa "e").Csak az a helyzet,hogy en nem szeretnem a jatek adataimat a neten tartani,es nem szeretnem,hogy nehany ev alatt egy ilyen megoldas teljesen osszeolvadjon a videojatek es szamitastechnika szavakkal.Igy is tul sok regisztraciot kell alneven kamucimmel csinalni,onnantol meg aztan......
13.
13.
K.G.
Ez az egyik legjobb ötlet amivel mostanában eőrukkoltak a konzolfejlsztők. (már, ha ez konzolnak számít) Nem hinném, hogy bukni fog, (főleg ha nem lesz túl drága) És nem értem, hogy miért akarjátok, hogy ez magbukjon?
12.
12.
ngage
Énszerintem teljesen fölösleges ez a ketyere, és remélem bukni fog egy hatalmasat. Inkább maradjunk a pc-nél, xbox360,ps3-nál .........
11.
11.
Dentis 360
Na,erre baromi kiváncsi leszek!Várom a fejleményeket szeretettel!:)
10.
10.
ATi0021
Kár, hogy nincs EUba béta teszt. Szívesen kipróbálnám.



Amúgy maga rendszer szerintem bukni fog. Először is az Intel, AMD, NVidia, ATinak elég nagy buktát jelentene egy ilyen rendszer sikeressége. És biztos nem fogják ezt hagyni.

Másik, azt olvastam ez a rendszert lehet konzolokkal használni azokat OnLive A Microsoft és Sony sem örülne, ha egy ilyen rendszer elvinné a vásárlói körét.



Végül szerintem legnagyobb akadálya a fizika. Túl nagy távolságot szerintem nem lehet kivédeni, így biztos lesz lagg. És, ha azt nézem, hogy fizetni kell havidíjat, a játék árát, a net díjat. Hát egy hónapba, elég szép összeget elvihet és akkor már inkább megveszem a konzolt és a játékot meg beszerzem olcsón használtan esetleg cserélgetek ingyen.
8.
8.
crytek
Ez most micsoda tulajdonképpen?
7.
7.
Chavez
Igen ám de a játék bérlése kuva drága lesz sztem. Vagy hogy is lesz ez? Bérleni kell majd vagy majd megvennia gémet ezen a rendszeren? és internet lesz rajta? vagy olyan lesz mint a steam?
6.
6.
laca009
honnan lenne amerikai elérésünk elmondaná vaki xD
5.
5.
klemid
Akkor már a platformot is javithatjátok!:D
4.
4.
Daks
koszi a visszejelzeseket, javitottuk a felhivast, hogy egyertelmubb legyen!
3.
3.
klemid
Én egy olyan vidire lennék kiváncsi amin már jáccanak is vele.
2.
2.
batnor
én is jelentkeztem rá azt utolag láttam hogy us mondom szép nem kérdi sehol honnan valosi vok azt a végén meg belöki hogy us.
1.
1.
dareal
bárki, aki az USA-ban él :( (gondolom a kis usb cucu postázása miatt :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...