GDC 2009: Nyolc és fél percnyi RUSE gameplay!

  • Írta: Daks
  • 2009. március 26.
  • Videó
Link másolása
Az idei Game Developers Conference abszolút sztárja a RUSE. A játékot eddig nem láthattuk mozgás közben, ám a UbiSoft most törlesztette adósságát!
Az idei Game Developers Conference abszolút sztárja a RUSE. A játékot eddig nem láthattuk mozgás közben, ám a UbiSoft most törlesztette adósságát!


A RUSE azokról a különböző, játék közben felhasználható kártyákról kapta a nevét, melyekkel speciális képességeket hívhatunk elő. Lehet majd igazinak látszó, de valójában hamis tankokat és katonákat lerakni a pályára, hogy elterelve az ellenfél figyelmét egy másik, igazi csapattal ellentámadást szervezzünk, sőt lesz olyan kártya is, ami a nagy tűzerővel rendelkező, heavy tankokat könnyű páncélosnak mutat majd. A játékról nem kevesebb, mint nyolc és fél percnyi gameplay felvétel érkezett!

10.
10.
Racsika
Szép, király lesz, de nem ez az, amit MS Surface-re csinálnak (lehet nem ez a neve, érintőképernyős asztalka amit most mutogatnak)? Olyat azért nem vennék egy milláért, csak hogy játszhassak ezzel. :D
9.
9.
Mathia$
Sokkal jobban fest mint az endwar!

Nekem kell
8.
8.
simon 555
7.
7.
Zakharov
6:

és ez még nem végső fázis
6.
6.
tommy93
Remek az átláthatósága az egész harctérnek! Egyszerü mégis annyira sok dolgot megtehet az ember. Az egységek, a látvány elképesztő! Nagyon jó game várjuk! :)
5.
5.
balukamc
Hát ez nagyon király lett . Kilehet jönni az asztalra a játékból . Nagyon tetszik
3.
3.
tjames
Jóóóó...nagyon szép
2.
2.
Gartman
hát ez nagyon jól néz ki :O
1.
1.
K.G.
Baromi hangulatos. Nagyon tetszik az engine és a remek zoom. Most nyert értelmet a debut teaser.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...