RUSE

Az Act of War alkotóinak legújabb játéka, amely forradalmasítja a stratégiai játékok műfaját.
1351169359

Ubisoft-játék jár az ASUS ROG-hardverek mellé

Közös promócióra készül az ASUS és a Ubisoft: ha megvásárlod az akcióban résztvevő valamelyik ROG-terméket egy Ubisoft-játék üti a markodat. Te választod ki, hogy melyik, de van egy sanda gyanúnk, hogy az Assassin's Creeed III toronymagasan vezet majd a többi előtt...
1312018642

A Ubisoft szerint sikeres volt a másolásvédelme

Bár a játékosok egytől-egyig rühellték a Ubisoft állandó internetkapcsolatot követelő másolásvédelmét, és a kiadó is eltávolította utólag több játékából a rendszert, a minap a PC Gamernek adott interjúban a szóvivőjük mégis sikeresnek értékelte a kezdeményezést, mert az visszaszorította a kalózokat.
1294669513

Megvan a nagy év végi szavazás győztese

Lezárult a Gamekapocs tavaly év végi szavazása, amelyben arról kérdeztünk Titeket, hogy melyek voltak a 2010-es év legjobb játékai. A kategóriák győzteseit már ismeritek, míg a legeslegjobb címre egy második forduló keretében voksolhattatok - a Gamekapocs olvasók szerint az év játéka nem más, mint a...
1291717840

Kincskeresés indult a Steamen

Itt a remek alkalom arra, hogy megszerezd steames kívánságlistád TOP 5 játékát, ehhez nem kell más tenned mint részt venni a Great Steam Treasure Hunton. 48 óránként új feladatokat közöl a Valve, minél többet teljesítesz, annál nagyobb esélyed lesz a győzelemre. Az első forduló már elindult!
1287416864

30 millió felhasználója van a Steamnek

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Steam. A Valve játékos szolgáltatása nem kevesebb, mint 30 millió felhasználót tudhat a háta mögött, s nem csak mint közösségi rendszer, de digitális üzletként is kiválóan működik. A Steam nyolc éve indult el, azóta töretlen népszerűségnek örvend.
1285507329

Az élen nyitott itthon a Halo: Reach

Rögtön az első helyen nyitott a hazai játékeladási toplistán a Halo: Reach. Bár a sorozat előzményeit elmesélő rész továbbra is Xbox 360-exkluzív, a játék nem csak az xboxos, hanem az összesített listán is jól szerepelt, neki köszönhetően pedig a Halo Wars eladások is a magasba szöktek.
1285453422

RUSE teszt

R.U.S.E. - a feloldás nélküli rövidítés. Pár betű egymás után, ami igazából nem jelent semmit, és mégis van értelme. Ironikus módon a játék is pontosan ilyen: elsőre nem sok mindent látunk benne, de ha elég mélyre ásunk, akkor egy újító szellemű, ötletes stratégiát találunk.
1284823351

Szépen nyitott itthon a R.U.S.E.

Noha csak az utolsó helyen végzett a legjobb tíz között, a Ubisoft második világháborús stratégiája bebizonyította, hogy van még mit és hogyan feldolgozni a történelem ezen cseppet sem derűs korszakának a segítségével. Ja, és már nem vezet a The Sims második része.
1283772526

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Izgalmas hét vár ránk, bőven lesz új - és ami fontosabb: érdemleges - megjelenés minden platformon. Kiegészül az Aion, új fejezetekkel bővül a Mass Effect 2 és a Dragon Age: Origins, valamint Pókember és Batman is harcba lendül majd - igaz, két egészen más stílusú játékban.
1282836890

Tom Clancy's RUSE demó a Steamen

Ezt is megértük: ki tudja hány hónappal ezelőtt zavartunk le egy bétatesztet a RUSE-ból, s akkor úgy tűnt, a megjelenés már igen közel járhat. A Ubisoft háza táján aztán problémák merültek fel, a játék sokat késett, s még mindig csak a demót kaptuk meg. De az legalább megjött!