GDC 2009: A Blizzarddal tárgyal a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Rob Pardo legutóbbi beszédében erősítette meg a híreket, miszerint a Blizzard jelenleg is tárgyalásokat folytat a redmondi óriással az Xbox 360 utódját illetően.
Rob Pardo legutóbbi beszédében erősítette meg a híreket, miszerint a Blizzard jelenleg is tárgyalásokat folytat a redmondi óriással az Xbox 360 utódját illetően.

Míg Michael Pachter nagyban temeti a konzolokat, addig látszólag a Microsoft nem zavartatja magát, készül a következő generációra. A Blizzard eddig nem fejlesztett konzolokra, Pardo jogos megjegyzése szerint egyszerűen lehetetlen volt igazán jól portolni népszerű stratégiáit vagy éppen a World of Warcraftot, mert a játékgépek nem támogatták azokat a beviteli eszközöket (konkrétan az egeret és a billentyűzetet), amellyekkel kényelmesen, különösebb butítás nélkül lehetett volna játszani őket. Feltehetően a tárgyalások sem szólhatnak másról, így amellett, hogy a Microsoft megpróbálja magához csalogatni a kivétel nélkül sikercímekkel előrukkoló Blizzardot, valószínűleg a következő Xbox még közelebbi rokonságba kerülhet a PC-vel, mint elődje.
19.
19.
Darth Razor
A PS3-ra rá lehet kötni USB-s egeret és billentyűzetet. Ezt az irányítási formát már támogtaja is pár játék (pl. Red Alert 3 Ultimate Edition). Akkor hol van itt a gond a PS3 részén? Arra simán kiadhatnának pl. egy StarCraft II-t vagy Diablo III-at szerintem! :)
18.
18.
16.

egy 24" lcd ami nativan tudja már ált az 1080p-t szerintem tökéletesen megfelel a célnak, nem kell 40" fullhádétévé 300wattos fogyasztással-e...

a 120-130 ezres gépet meg gondolom nem a köv három évre értetted, ugye?

mert még kb annyi az xbox360 élettartama vsz, vagy esetleg egy kicsit több.

én csak arról beszélek, hogy mint megoldás nem rossz.

persze a pc attól még pc marad, xbox-val nem fogsz office-t meg hasonlókat futtatni.

erre is van megoldás, úgy hívják notebook.

a full-hd tv-n lehet csak élvezni szöveg meg kamu, nem kell mindent elhinni. én nem fényezném ha lenne sem, nekem csak egy 32" 720p-s van ami tökéletesen jó, notebookkal.

és most arcozzak vagy mi.....?
17.
17.
Dcrysis02
18:Egy olyan multiplatform játékot mondj amit konzolon "max" grafikán futtatni tudsz.Azért mondtam a Full HD-s TV-t mert mindenki azzal jön hogy csak azon lehet élvezni.A monitorok PC-re valók,maradjunk csak ott.
16.
16.
demon68
16:monitoron is ugyanúgy lehet xbox-ozni, nem kell hozzá fullhd tv. + ha már van egy xbox 360-am akkor inkább azon játszom mindent max grafikán, mint hogy veszek hozzá mégegy 120 ezres gépet és azon játszom közepes grafikán

17: olyan hogy konzol felépítés meg pc felépítés nem létezik, belül minden alkatrész olyan mint egy pc-ben, nem kell minden marketingszöveget bevenni
15.
15.
Mathia$
7: Nem a ps3nak és wiinek konzol felépítése van.

AZ xnek olyan mint a pc-é azért szeretnek rá fejleszteni ;)
14.
14.
Dcrysis02
14Egy fasza 120-130 ezres gépre nincsen pénze ami majdnem minden tökéletesen visz,de egy Full HD-s TV-re egy Xbox360-ra meg dupla annyiba kerülő játékokra van pénzük,eh?
13.
13.
Glek
Én meg elképzeltem a sok kocka wow-os villanyszámláját, ha nem 15"-es monitor előtt görnyedne, hanem a hitelből vett 130 cm-es plazma előtt. Napjában 23 órát persze. :D
12.
12.
11.

igy van,max akkor lenne sztem is jó ötlet ez, ha a kérdéses xbox játékok támogatnák az egeret, billt.

én a m$ helyében, ahol csak lehet engedélyezném a kontroller mellé ( sony is megtehetné mellesleg ) - hány ember szeretne pl a legúajbb fps-ekkel tolni, de nincs pénze gépre ami viszi?

kontrollerhez meg vsz béna, mert világéletében egerészett.



nem volna akkora dolog egy stratégiához, vagy egy fps-hez, vagy egy mmo-hoz egy plugint belerakatni a készítőkkel ami viszi pl a m$ által árult billt+egeret ( én sem engedném máshogy áruni, ez üzlet... :) ).

adják 20e huf-ért bill+egér 2.4ghz mint a kontroller, és ennyi...

és meg van oldva a nagy probléma... !
10.
10.
f1_tomi
A Blizzardról eszembe jutott vmi ... elképzeltem mien lehetne wowozni HD tvén ... :D
10.
10.
f1_tomi
Xboxról természetesen :P

9.
9.
demon68
kiadhatnának végre hozzá egy frissítést, amivel támogat USB-s billentyűzetet meg egeret, és meg lenne oldva a probléma. még ha nem is akármilyen usb-s billentyűzetet kezelne, csak mondjuk egy direkt xbox-hoz fejlesztett (szokásos M$-aranyárban mért) cuccot, azt is megvennénk nagyon sokan, nem kéne ezen ennyit problémázni.
8.
8.
Giga0509
9:Tökmind1 csak jöjjön! különben gépet kell fejlesztenem :(
7.
7.
felegyi
Diablo ha jönne Box-ra maximum úgy hogy adnak mellé egeret meg bill.-t...
5.
5.
Pukhi-zik
6: annyira amennyire a ps3.
4.
4.
Petike x
3: Mit csodálkozol, a mostani is az.
3.
3.
SLi
#2

az idézetre csak annyit aki ennyire bele van buzulva 1 gépbe az meg is érdemli...

amúgy szerintem rpg simán játszható konzolon

2.
2.
MadDragon
Szóval az új Xbox nem lesz más, mint egy leegyszerűsített PC?
1.
1.
Giga0509
Diablo 3 jöjjön csak Xbox-ra :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...