GDC 2009: Konzolokra jöhet az eredeti Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2009. március 26.
  • Pletyka
Link másolása
Az európai besorolásokért felelős PEGI honlapján tűnt fel az eredeti Call of Duty címe, mint PlayStation 3-as illetve Xbox 360-as játék - a hírt még nem erősítették meg.
Az európai besorolásokért felelős PEGI honlapján tűnt fel az eredeti Call of Duty címe, mint PlayStation 3-as illetve Xbox 360-as játék - a hírt még nem erősítették meg.

Ugrás a galériához

A Call of Duty első része, amellyel gyakorlatilag a második világháborús játékok egy új fejezete kezdődött, még 2003-ban jelent meg. A Medal of Honor egykori fejlesztőit tömörítő Infinity Wards pazar hangulatú FPS-t fejlesztett, mely során harcolhattunk az amerikaiak, a britek és az oroszok oldalán. A játék olyan filmek előtt tisztelgett egyes jeleneteivel (vagy pofátlan módon lopott azokból, ezt mindenki döntse el maga), mint az Elit alakulat vagy az Ellenség a kapuknál. Voltak persze hibái, konkrétan a Quake 3-as motor igencsak elavultnak számított már akkor, de a remek kampányok és a szintén ígéretes multiplayer elterelték a figyelmünket a csúnyácska külcsínről. A Call of Duty PC-exkluzív cím volt, most viszont úgy tűnik, PS3-ra és X360-ra is ellátogat a PSN-en illetve a Live-on keresztül. Hivatalos infó egyelőre nincs, remélhetőleg viszont még a GDC folyamán leleplezik az új verziókat.

11.
11.
vagoshead
ha kiadjak PS3 ra es XBOX 360 ra serintem nem sokan jatsananak vele mert enny idő alatt rég kilehetett akasztani PC-N :D
10.
10.
Mathia$
8: ne mond játszottál már az 5el?

Szép a grafja...



Na így már jobban hangzik, nem szeretem ha lecsípnek a gamma nevéből
9.
9.
laca009
hát akkor sok boldogságot hozzá :D
8.
8.
simon 555
8:Tudom!

Engem sem érdekel a grafikája de azért ha kiadnának 1 COD-ot DOM 1-es graffal akkor azért már:DJolvan na eltuloztam 1 kicsit!

De akkor is hujeség lenne kiadni ujra az elso COD-ot!
7.
7.
felegyi
6# COD-ot nem a grafikájáért játszuk :)...
6.
6.
Vincenzo
ha szépen felújítják, és nem egy teljes játékként próbálják ránksózni, akkor jó kis nosztalgia játék lehet...de pár ezer forintnál többet nem ér...
4.
4.
simon 555
és atervezik a motrot?Mert ilyen kulsovel (nem azt mondom hogy nem szép de 2009-ben?!)

De szerintem meg már nemigen lenne értelme kiadni!
3.
3.
Aramisz93
Ha rányomtok az Ugrás a galériához, és ott nézitek meg őket, akkor normális méretűek lesznek. ;)
2.
2.
tjames
Ejha...ez aztán a képátló!

:)
1.
1.
Giga0509
Háhá,ezt is kitoltam :D mint az összes többi cod-ot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...