Call of Duty

II. Világháborús FPS játék, amely komoly vetélytársa az eddigi legjobbnak, a Medal of Honor: Allied Assaultnak

2023-ban is várható egy új, teljesértékű Call of Duty

Az utóbbi időben igencsak zavarosan alakul a Call of Duty-franchise jövője, azonban abban már biztosak lehetünk, hogy 2023-ban egy új játékkal bővül a széria.

Újabb érdekes fordulat a Microsoft-Activision ügyletben

A brit Competition and Markets Authority továbbra is ellenzi azt, hogy a Microsoft felvásárolja az egész Activision Blizzard kiadó és játékfejlesztő céget. Na, de mi lenne akkor, ha csak a vállalat egyik felére pályázna a Microsoft?

A Microsoft szerint a Sony nem mond igazat az uniós döntéshozóknak

A Microsoft és a Sony között továbbra is csak megy a huzavona az Activision Blizzard felvásárlása miatt, ezúttal a Twitteren robbant ki egy kisebb harc a Call of Duty-val kapcsolatban.

Több Call of Duty-játék is remastert kaphat

Egy friss pletyka szerint a jövőben több klasszikus Call of Duty-játék is visszatérhet. Az Activision azt tervezi, hogy a már nem évente érkező új részek között remasterekkel töltené ki az űrt.

Microsoft: multiplatform marad a Call of Duty

Az üzlet méretét tekintve nem olyan meglepő, hogy még mindig érzékeny téma az Activision Blizzard felvásárlása, ezért a Microsoft minden korábbinál egyértelműen kijelentette: a Call of Duty multiplatform cím marad.

A Call of Duty-filmben szerepelhet Dwayne Johnson

Dwayne Johnson nemrég örömmel újságolta el, hogy újabb játékadaptációban kapott szerepet: a legutóbbi szóbeszédek szerint a rejtélyes projekt nem más, mint a Call of Duty adaptációja.

A Microsoft felvásárolja az Activision Blizzardot

A Microsoft bejelentette, megállapodásra jutott az Activision Blizzarddal, aminek értelmében megkezdik a felvásárlását a teljes cégcsoportnak annak minden fejlesztőstúdiójával együtt.

Újabb mérföldkövet lépett át a Call of Duty-franchise

Egészen elképesztő karriert futott be az elmúlt tizennyolc évben a Call of Duty-széria, ami rögtön két elképesztő eredménnyel is büszkélkedhet: ebből az egyik, hogy a frencsájz összesített eladásai elérték a 400 milliót.

Lengyelországban nyit új stúdiót az Infinity Ward

Habár az év elején még leépítések voltak a Call of Duty-sorozatot elindító Infinity Wardnál, a fejlesztőcég most terjeszkedni készül, és a tehetséges csapatokban amúgy sem szűkölködő Lengyelországban nyit új stúdiót.

Call of Duty - jöhetnek még történelmi epizódok

Az Activision természetesen nagy titokban tartja, hogy milyen jövő vár a Call of Dutyra, azonban a kiadó vezérigazgatója elég erősen célozgatott rá, hogy készülhetnek még történelmi epizódok a sorozathoz.