Gamekapocs fórumos találkozó júniusban!

  • Írta: tjames
  • 2009. március 30.
  • Hír
Link másolása
Igen, igen, jól látjátok! Idén végre megrendezzük! Évek óta felmerül, hogy jó lenne egy találkozó, ahol végre arcot párosíthatnánk a fórumos nicknevek mellé...
Igen, igen, jól látjátok! Idén végre megrendezzük! Évek óta felmerül, hogy jó lenne egy találkozó, ahol végre arcot párosíthatnánk a fórumos nicknevek mellé...


Mindig nagy volt a lendület, de aztán valahogy soha nem lett belőle semmi. Persze páran már találkoztunk egymással, de még csak fél tucat GK-s fórumozó sem volt soha egy helyen, egy időben. Ezt az „átkot” idén megtörjük! Mint láthattátok, a "GK tali" nevű topik az utóbbi időben megélénkült. Remélhetőleg nem hiába! 2009. június 13-án ugyanis végre lehetőség nyílik egy tábortűz mellett jót beszélgetni egymással.

Jegyezzétek fel a dátumot! Most pedig nézzük kicsit részletesebben:  a helyszínt biztosítja, a találkozót szervezi, a piát és a kaját szervírozza és a részvételi díjat szedi: tjames. A részvételi díj előreláthatólag ( ez csak nagyon erős becslés… vagyis inkább csak a becslés becslése) 5.000 forint lesz. Ebből veszem meg a kajának valót, a piát, a műanyag evőeszközöket… meg a mi még kell. Helyszín: Halom-hegy (Nagyvázsony és Balatonakali között, Mencshely határában, a Dörgicsei szőlővidék felett).


Helyszín megközelítése: Veszprémből Nagyvázsonyon át busszal vagy a Veszprémből kocsival jövőkhöz betársulva (ez később egyeztetendő), illetve vonattal, Balatonakaliban leszállással. (Ide le tudok menni az innen ékezőkért kocsival.) A telken akár 4-5 autó is kényelmesen elfér, még marad hely a sátraknak is. Találkozó tervezett kezdési ideje 17:00 óra körül: velkámmdrink elfogyasztása, ismerkedés az arcokkal; este tábortűz, bográcsozás.

Előtte fakultatív programként a kocsival érkezők leugorhatnak a strandra, ami mindössze 7 kilométerre van. A geocachinget kedvelők megkereshetik az alábbi geoládákat:
Ha van hajlandóság a társaságban, de sokat nem akar túrázgatni, azért feltétlen ajánlom a Halom-hegyi Kossuth-kilátó közös megtekintését, ahonnan jó idő esetén a Balatont egész hosszában be lehet látni! A hegyen (na jó, nevezzük inkább dombnak) megnézhetjük a már évtizedekkel ezelőtt elhagyatott, s azóta a természet által visszahódított bányagödröt is, ahol jót lehet hűsölni forró nyári napokon, mivel kb. 5-10 fokkal hidegebb van a gödör alján, mint a kilátóban. Ez esetben 16:00 óra környékére kellene tenni a találka idejét. A találkozón kötött program nincs. Lehet inni, enni, beszélgetni, még inni, a szőlősorok közt akár színeset ásítani…

 

Végül néhány információ:
  • Rossz idő esetén bizonyos létszámig bent is meg tudjuk ejteni a bulit!
  • A kandalló NEM működik sajnos (légtechnikai problémák miatt), csak dísz!
  • Cigarettacsikkeknek lesz kölön gyűjtőhely, vagy a tábortűz… (hangsúlyozom: NEM a bogrács) Egyéb szemétnek szintén lesz zacsi kitéve.
  • Fürdési lehetőség: a zuhanyzó ramaty állapotban van, viszont addigra nyár lesz, így lavórból vagy szimplán slag alatt bárki lecsutakolhatja magát.
  • WC-zési lehetőség: szőlősorok közt mehet a kis dolog, nagy dolog esetén van egy kinti pottyantós a telek végében. Kicsit ki-bedőlt, de épp ezért vadregényes és kalandos.
  • Alvási lehetőségek: hálózsákot mindenki hozzon! A présházban kb. 10 ember tud elaludni ágyon, további 3-4 a földön (ehhez hozni kell polyfoamot). Kint akár 3-4 sátor is leverhető, ezek helyét majd megkeressük aznap.
Záróra nincs…azaz annyi, hogy 14-én, vasárnap nekem legkésőbb 11:00-kor vissza kell indulnom Veszprémbe. (Ezt jó lesz magamnak is szem előtt tartani, nehogy túl felöntsek a garatra.) Ha valaki nem siet haza, ott a Balcsi, lehet fürödni, vagy van a környéken még geoláda: Vöröstón, Nagyvázsonyban, a Zádor-várnál - térkép itt .

Jelentkezni tjamesnál lehet privát üzenetben. Előzetesen összegyűjtött névsor után számolom majd ki pontosan, hogy mennyi is lenne a szükséges cash, amiből kijön az egész. Gondolom, ez ráér május második feléig. További infók időnként a GK tali topikban! Bízva abban, hogy idén végre összejön...

70.
70.
Toopac
Én már várom mint a Messiást, aki azt mondja majd: Gyere Péter fiam xboxozzunk! :D
69.
69.
Ányy
78: Én szünetben simán haza tudok ugrani, ha otthon hagytam vmit...még futnom sem kell...xD :P



Részemről off over :)
68.
68.
huszti
80 tjames: Hát nem ='D
67.
67.
wolf15
#82: Hát...ha áram nélkül megoldod,akkor te profi vagy :D

Legkésőbb jövő héten kiderül,h megyek-e.Majd jelzem abban a táblázatos cuccban =)
66.
66.
Tomie7
Ez nem rossz ötlet, lehet elmennék,de nem tudok korom miatt meg szüleim úgyse engednének, így is elég messzi van Békés megyétől. :S :D Bár ha eltudnék menni akkor tjames akkor biztos ennék a főztödből meg biztos nyomnánk egész nap egy jó kis CoD 2 őt vagy CoD 4 et. ;-D
65.
65.
tjames
#79: Ezekszerinte nem Scoo a rendszergazdátok...és nem is dareal... :)
64.
64.
huszti
hehe, színes ásítás :D



nálunk a suliba semmi ilyen nincs, csoda, h működnek az infós gépek :D
63.
63.
klemid
74:Nálunk is csak nálunk csöngetni kell és kamerával figyelnek.:D
62.
62.
NereusLaceee
Jézus fogtam a szám hogy ne kezdjek el röhögni itt ebédszünet alatt ...

az előttem szólókhoz:

Ez komoly???

Hát én is már ebben az évezredben voltam középiskolás, de... ez hihetetlen :D

Elmondom: nálunk szövetkötéses 2 kilós napló volt, amibe mindent szépen vezettek... vagy nem, mert lusták voltak megkérdezni hogy ki hiányzik. Benne volt a fényképek helye. Fénykép az nem.

Az ajtó 8-ig tárva volt (7:40-kor kezdtünk). 8 után a portás csukta és csengetésre nyílott, és simán feliszkoltunk anélkül hogy szólt vólna. Szülői évente kétszer plusz a félévest otthon aláiratni.

Digitális napló... jegyek emailben. Hurrá. Tőlem mindíg megkérdezték milyen napom volt és mit hoztam. Nagyjából el is mondtam. Mert apám arra nevelt hogy magamnak tanulok és ennek fényében mindíg úgy voltam vele: amit kaptam az van. Ha nem mondom el, akkor sem változik. Viszont volt egy célom és ezért a rossz jegyeket igyekeztem kijavítani. Öncélúan.

Elég elszomorító hogy akkor nálatok már nem lesz szükség semmilyen kommunikációra. Minek? Úgyis megkap anya ímélen mindent, és majd csak az eredmény kerül szóba. Más egyáltalán nem.
60.
60.
Ányy
Nálunk idén lett akadálymentesítve a suli (lift, vakvezetőcsík, brie írásos táblák...) Ez a netes napló nálunk is tesztelés alatt áll egyelőre, de ilyen beléptető cucc még nincs (hál istennek)
59.
59.
HATRED
hát ha nagyobb lennék tuti elmennék bááár úgye ismerek nagyons enkit különösebben. de akik elmennek azoknak előra jó szórakozást kivánok. a p***ába hogy még nem vagyoi 18 :D:D amúgy imádok a gk- t naponta órákat el tudok böngészgetni rajta. hát jó bulizást!
58.
58.
felegyi
Nálunk DINA van, a.k.a. elektronikus napló, szóval az ellenőrző már tabu.
57.
57.
orange
68.

Nálatok milyen szigorú kommunista rendszer van? :D



Vagy csak a mi tanyasi sulink ilyen lemaradott... ? Bár ennek én csak örülni tudok!

56.
56.
orange
"dolgozat kijavítása után saját kisfüzetükbe írják a jegyet."



Nekünk is csak még annyi hogy mikor mondjuk befele a jegyet akkor mindig nézik a füzetet hogy nem mondunk e be jobbat, mint amit kaptunk! Egyik osztálytársam így bukott le és így bukott meg (matekból, fizikából, énekből és angolból!)

54.
54.
Giga0509
63:az h otthon maradt az ellenőrző azt most én csinálom...parázok h anyám vhogy megtudja a jegyeimet...de most volt a híradóba h vmi hódmezővásárhelyi suliban,a neten meg tudják nézni a szülők a jegyeket meg a lógásokat...hát bazz,de yó h nem oda járok xD
53.
53.
Mathia$
54: kösz akkor megnyugodtam

62:én ezt úgy csináltam 3évvel ezelőtt hogy átírtam a jegyet amilyen jól tudtam és úgy írattam alá a tanárnak meg azt mondta hogy otthon maradt az elllenörző :D
51.
51.
orange
Lenne egy kis siker élményed, hogy te is benne vagy :D
50.
50.
orange
Gyurkával fogok menni! Mi leszünk a tégla...
49.
49.
tjames
Kezdő vagy First Aye. okos tanulónak két ellenőrzője van ;) Mi időnkben működött! Egy otthonra, egy a suliba :)
48.
48.
tjames
Én nem feltétlenül rád gondoltam, hanem az elődödre. Volt itt közvetlenül előtted egy mátyás... pont váltottátok egymást. sőt, még azt is emlegették, nem-e te vagy az más néven :)

szóval akinek nem inge... ;)
47.
47.
Mathia$
49,50: Kössze szépen! :)
46.
46.
Textmanus
Jó hallani :) - mindenkinek előre is jó szórakozást a "piknikhez"! :D
45.
45.
Glek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...