Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

A jövő évben sem lesz E3, a szervezők inkább 2025-re terveznek

Az ESA szakitott a ReedPop nevű rendezvényszervező céggel, és már új terveken dolgoznak az E3 fejlesztésére és "újrafeltalálására". Ez annyit jelenet, hogy jövőre sem lesz E3, maximum 2025-ben tartják meg.

Elindult a Gamescom 2023 aloldalunk!

Csapó kettő! Nincs még vége a nyárnak és a bejelentések szezonjának. Hamarosan kezdetét veszi az év legnagyobb videojátékos kiállítása, melynek idén is dedikált aloldalt szentel a Gamekapocs csapata.

SGF 2023: Valódi játéközönt kaptunk a Future Games Show műsorában

A tegnap esti Future Games Show 2023 egy órás műsorában csak úgy záporoztak a friss bejelentések és bemutatók, így most összeszedtünk minden tvoábbi fontos anyagot, amikre érdemes egy pillantást vetni.

Elindult a Summer Game Fest 2023 aloldalunk!

Nyár, forróság és rengeteg videojáték! Elérkezett a nagy bejelentéscunami időszaka, aminek ezúttal is dedikált aloldalt szentel a Gamekapocs csapata. Ünnepeljünk együtt a Summer Game Festet és az azt övező előadásokat!

Publikáld a legjobb fotómódos képeidet a Gamekapocs Instagramján!

Ha úgy érzed, hogy te vagy a 21. század Robert Capája, vagy csak iszonyatmód éled az Instázást, akkor ez a felhívás neked szól! Oszd meg velünk a legjobb fotómódos screenshotjaidat, mi pedig kitesszük őket!

Végre sínen van az új Penge-film

Végre megkapta a hőn áhított forgatókönyvírót az eddig parkolópályán leledző Penge-film, a Marvel a True Detective alkotóját, Nic Pizzolattót kérte fel a script helyrepofozására. Hamarosan a gyártás is elkezdődhet.

GC 2023: A Nintendo is ott lesz az idei Gamescomon

Végre egy olyan hír, amelyben nem arról kell beszámolunk, hogy egy nagy konzolgyártó kihagyja az adott kiállítást, hanem pont ellenkezőleg! A Nintendo megerősítette, hogy kiveszi a részét az idei kölni eseményből!

Kétszáz játékot mutatnak be az INDIE Live Expo 2023-on

Alacsonyan szállnak a közelgő játékshowk. Május 20-án a független játékok szerelmesei örülnek, hiszen az INDIE Live Expo 2023-at követhetjük élőben az interneten. A felhozatal egészen elképesztő lesz!

Drakula véres leszámolásba kezd a The Last Voyage of the Demeterben

Drakula hamarosan újra beveszi a vásznakat a Renfield után, az Universal új filmje azonban kevésbé lesz vicces. A The Last Voyage of The Demeter egy igazán véres ijesztgetést igér Bram Stoker regénye alapján.

Traileren a The Penguin, a The Batman spin-off sorozata

A Warner Bros. Television bemutatta a DC Studios hamarosan debütáló The Penguin drámasorozatát, melyben Colin Farrell lesz a címszereplő. A nyolc epizódra tervezett széria az HBO Maxon debütál.