HWSW: Sávszélességet dupláz a UPC

  • Írta: Daks
  • 2009. március 31.
  • Hír
Link másolása
Holnaptól jelentősen megemeli Chello márkanevű kábelnetes díjcsomagjainak letöltési sebességét a UPC Magyarország - számolt be róla a HWSW.
Holnaptól jelentősen megemeli Chello márkanevű kábelnetes díjcsomagjainak letöltési sebességét a UPC Magyarország - számolt be róla a HWSW.

A sávszélesség-emelésnek köszönhetően holnaptól a UPC kínálatában szereplő, kisebb csomagok (start és bronze) által biztosított sávszélesség a duplájára emelkedik, így előbbi maximum 1, utóbbi 4 megabites sávszélességet biztosít letöltési irányban. Az eddig 10 megabit/másodperces letöltési sávszélességet nyújtó chello silver csomag esetében a letöltési sebesség a másfélszeresére nő, míg a chello gold szolgáltatásnál 25 megabit/másodpercre emel a UPC. A szolgáltató holnaptól az új előfizetők számára automatikusan a megnövelt sávszélességet nyújtja, a cég korábbi ügyfeleinél május végéig, fokozatosan állítják át a sebességhatárokat, év végén pedig jöhet a 120 megabites kábelnet bevezetése.

Érdekel mit újít még a UPC?
Irány a HWSW!
23.
23.
csillekerek


Dinosaur: Akkor én a szerencsések egyike vagyok, mind a UPS mind a DigiTV ott van bekábelezve a háztömbben. Én a digit használom, már vagy 1-1,5 éve, 20/10 a net a szerződésen, ami 2,4/1,2 Mbit/s sebességben realizálódik, és ez pont korrekt a mai technológiákhoz.

És mindezz 2700HUF ba fáj nekem havonta.
22.
22.
huszti
mennyibe is fáj ez havonta?
21.
21.
FeroxX
remélem ez nem áprilisi tréfa :P
20.
20.
crytek
T-Kábel is készül valamire már 2 hete a 8 mbitem 10 mbit-es hasit (1,2MB/secdel jönnek a cuccok.) Nekem már ez elég lenne csak a feltöltést vihetnék feljebb de az nem fos nagyon emelkedni.Azért az sem lenne rossz ha a 10mbit mellé lenne legalább egy 2mbites feltöltés
19.
19.
--=mgta=--
#25 egyértelműen a plusz előfizető a lényeg, minél több előfizető van annál jobb.
18.
18.
Vistaboy
Én csak azt nem bírom - igaz, ez marketing -, hogy minden új előfizetőnek jár mindenféle kedvezmény, aki pedig évek óta hűségnyilatkozathoz van kötve - még ha ez mostanában már nem is divat -, az pedig alig, vagy csak később kap kedvezményt.
17.
17.
Dinosaur
Szerintem ez úgy megy hogy annak idején mikor kezdődött a netes mizéria és valamelyik házban kellett a net, akkor a UPC (de nem csak ők) szépen lezsírozta a házmesterrel vagy közös képviselővel hogy abba a házba csak a UPC mehet, és talán még kis lovettát is kapott a ház ezért, és akkor erre jön rá a hűségnyilatkozat hogy biztosítsák pár évre előre a stabil bevételeket...Ezért ha valaki más netet akarna a házban de ott mondjuk UPC van akkor egyszerűen rá****tt 95 %-ban...Igy mennek a monopolos dolgok okosan...sok minden van amit mi még nem tudunk userek...Pl tuti vágják hogy most a gamekapcsot megnézted éppen! :)
16.
16.
Optimus Prime
Amiről elfelejtettem szót ejteni: mindegy, hogy milyen gyors netünk, ha a kiszolgálók többsége nem képes ezt kiszolgálni. A legtöbb helyről átlag 4-500 kb/s jön, de van hogy a 100 kb/s sem éri el. :( Én kapásból két oldalt ismerek, ahonnan max sebességgel lehet tölteni szoftverbazis.hu és nzone.com.
14.
14.
én már nem vok hűségben az upc-vel, akkor váltok amikor szeretnék nagyobbra.

most a sellő 20/3 figyel nálam is, jövő év márciusig 8e.

ha év végére tényleg 120 lesz a menő, akkor jövőre időben megugorjuk azt is. pikk-pakk :)
13.
13.
Optimus Prime
Hát ez király! Bár már most is chello gold 20 Mbit van, havi 6600 Ft. Több, mint 3 éve van UPC-m és semmi bajom nem volt, kivéve egyszer, de az központi hiba volt a lépcsőházban - néha beesik az eső. Torrentezni meg ugyanúgy tudok, mint a Vnet idején. FlashGet, BitTorrent, bármivel minden trükk nélkül.

A digi tényleg jobb ajánlattal rendelkezik. Hajlottam is felé, de a bekötési ügyek nem voltak túl egyértelműek.
12.
12.
dareal
nyah, meg ne az alapértelmezett porton torrentezzetek.
11.
11.
dareal
UPC-s torrentezés: titkosítani kell a kapcsolatot, voilá! (torrent kliensen belül keressetek opciót az adatforgalom titkosítására)
10.
10.
ferrari123
Nekem Digi 40Mb/s! 3500ft! UPC meg 25Mb/s 10000ft! Ennyi! Es ha a upc bevezeti a 120Mb-et annak ara is lesz!DIGI A LEGJOBB!
9.
9.
tjames
Én a UPC-s nettel Azureus-t használok. Tökéletesen működik.
8.
8.
Mathia$
Rohadjanak meg a UPCnél!

Minden héten volt vmi gáz amikor náluk voltunk!
7.
7.
Samsungkris
Kérnék privát levelet attól az embertől aki tudja UPC-nél mit kell álítani h lehessen torrentezni. ELŐRE is köszönöm
6.
6.
Glek
Erről írhatna valaki bővebben, hogy mit kell állítani, hogy tudjak torrentezni rendesen UPC-vel. :)
5.
5.
g.man580
Hm érdekes hír.A upc oldalán erről semmit nem találtam hogy emelnének.Na mind1.Amúgy sokan írták hogy szarakodik a upc meg nem lehet torrentezni meg állítgatni kell, hát az én részemről ez nem igaz nekem mióta upc-van semmi gond nincs vele nem szakadt meg nem lassult be és a torrenthez se kellett semmit se állítanom.Ugyhogy azért mégse annyira szar a upc.

Üdv all
4.
4.
Dinosaur
Akkor ezért volt Nálam decemberben h egy hónapig folyamatosan elszállt a netem, aztán mondták hogy felesleges is kijönniük mert a kerületben elszállt valamilyen kütyüjük!! Ennek javitása kb egy hónapot vett igénybe, addig a netes játékoknál este többször elszállt a ping aztán egy óra szünet! ÉS AZT HISZITEK JÓVÁIRTÁK A UPC-nél a HÓ VÉGI SZÁMLÁN??? A szerződéseket maguknak alakitották nem a felhasználóknak. Meg kijönnek ilyen 15-18 között, úgy hogy 3 órát várjak a kaputelefon mellett, de a lóvét azt elkérik minden hónapban, persze ha az ő hibájuk miatt nem tudtam netezni akkor azt sem vonják le. Csak sajnos a házban csak upc van...Bürokratikus k***g cég ez!!!
3.
3.
tjames
Digi tényleg jobb. De csak ott, ahol van! Mert ha lakótelepen laksz, akkor húztak ki üvegszálas kábelt, ergo jó dolgod van. De nálunk a lakóházas környéken nem. Persze megértem, hogy egy panelkörnyezetben 5m-ként jut egy előfizető kb összesen....it meg 50m-ként lenne egy...szóval nekünk maradna a digitányér....de annál már olcsóbb a UPC kábel.

Viszont ha errefele is lesz digi kábel, én is átköttetek! Mert ugyanazt fele annyiért nyújtja mint a UPC.
2.
2.
Daks
Diginel 20 megabites elofizetesunk van 2500FT-ert. Megnezem ezt mikor ubereli barki is :)
1.
1.
Dawe24
Digiseket kinyírni? :) azt megnézném, hogy a UPC mikor lesz akkora király, hogy nem szarakodik és nem kell + dolgokat csinálni, hogy tudjál torrentezni....Ja és mellesleg nem megerősített információim szerint a Digi 50 megára emel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...