Videókon is megmutatkozik a The Secret World

Link másolása
Két új videó is érkezett a Funcom legújabb MMORPG játékáról, a PC-re és Xbox 360-ra készülő The Secret Worldről. Az egyik egy cinematic trailer, míg a másik interjú.
Két új videó is érkezett a Funcom legújabb MMORPG játékáról, a PC-re és Xbox 360-ra készülő The Secret Worldről. Az egyik egy cinematic trailer, míg a másik interjú.


Az első, hangulatteremtő cinematic videóban ha minden igaz, akkor az egyik főhős mutatkozik meg. Egy lepukkant kínai társasház lakásában vagyunk, hősünk pedig éppen egy shaket akar magába tömni, mikor egy meglehetősen bizar szörny terem a szobában.
 

A másik videó egy interjú Ragnar Tornquisttel, a játék rendezőjével. Beszámolója szerint a The Secret World egy amolyan RPG-szerű MMO lesz, de kötetlenebb játékmenettel, mint azt megszokhattuk. A játék világa a mostani korban van helyezve, megdobva ismert mítoszokkal, legendákkal, szönyekkel, zombikkal, démonokkal, és egy világunkat fenyegető, titokban gyülekező sötét erővel. Mi természetesen az ezek ellen harcolók egyikét irányíthatjuk majd.
14.
14.
HomoLudens
16#MMO (massively multiplayer online ) Csak online játszható szerepjáték mint WoW LOTRO ... .
13.
13.
Takuma Sato
Lenne egy kérdésem hozzátok. Mit takar az MMORPG?

Egyébként nekem tetszik a vidi! Remélem olyan game lessz amit én is csipázok

12.
12.
HomoLudens
Nagyon jó én csak a FUN COM hallottam már rolluk rossz pletykákat... Igaz EA ról is mondták hogy túlságosan pénzéhes mégis aránylag jól viszik a Warhammer online-t.
11.
11.
felegyi
Én inkább egy SW: The Force Unleashed féle játékot tudnék elképzelni...
10.
10.
BADTrane
Hú de csalódtam miko meg tudtam hogy ez mmo =(

Me a CG-t jól meg csinálták, és miko elöször láttam aszitem valami faxa (sima)RPG-lesz, de sajna ez van =(
9.
9.
Trishtan
#7: először, amikor tegnap megláttam a videót, azt hittem, hogy új címet kapott a Dreamfall 2, aztán a néni ellőtt egy tűzlabdát ;)
8.
8.
Mathia$
Nekem nem nagyon tetszik de 1 próbát majd a demo megér
7.
7.
KD
ffö de csúnya szörnyike
6.
6.
Optimus Prime
#6: engem kicsit emlékeztet a Dreamfallra, csak sötétebb köntösben.
5.
5.
Trishtan
Inkább kérnénk tőlük egy Longest Journey 3-at, alias Dreamfall Chronicles-t!
4.
4.
dareal
4: skill point alapú mmo esetén nincs (lehet, de általában nincs) lvl szint, sem honor stb. sokkal több lehetőséget rejt egy skill pont alap, mint a mostanában divatos class és lvl rendszer (a poén, hogy előbb voltak a skill point alapú mmo-k, majd mivel a class és a lvl alap könnyebb, jöttek azok, most meg kezdenek visszatérni a jó kis skill alaphoz, legnagyobb szerencsémre)
3.
3.
janos941127
én ezt nem értem... ha mmo lessz semi szint meg ilyenek akkor hogy lessz ? belépsz minden azt már egyből ezzel a nővel mész? és jön haverod és ő is ugyanaz??? vagy mi?
2.
2.
NereusLaceee
Tetszik. Elsőre meggyőző :D
1.
1.
tjames
Hát erre kíváncsi vagyok. MMO Xboxon? Nem volt eddig sok... A video meg....szép szép, de majd az ingame-ra leszek kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...