The Secret World PC

Új MMORPG a méltán híres Funcomtól: a srácok az Age of Conannel párhuzamosan fejlesztették a címet - korábban Cry Gaia néven ismertük.

Tévésorozat készül a The Secret World alapján

Johnny Depp produkciós cége készít élőszereplős TV-sorozatot a Funcom MMORPG-je alapján, ráadásul a színész a produceri teendőket is magára vállalta. Pont időszerű az adaptáció, hiszen nemrégiben támadt fel a játék.

Secret World Legends - itt a launch trailer

A hétvégén már beszámoltunk róla, hogy elérhetővé vált a The Secret World free-to-play változata, de a teljesség kedvéért azért megmutatjuk az MMO launch trailerét is. Több mint 100 órás sztori vár ránk.

Elindult a Secret World Legends

Az eredeti tervekkel ellentétben már mától elérhető mindenki számára a megújult The Secret World. A Secret World Legends kliense már tölthető, a steames változat pedig jövő hónap végén érkezik.

Megújul a harcrendszer a Secret World Legendsben

A Funcom újra nekifut a The Secret Worldnek, a hónap végén startol el a megújult MMORPG. Most belenézhetünk az átdolgozott harcrendszerbe, amely az ígéretek szerint sokkal több akcióval kecsegtet.

Júniusban tér vissza a Secret World

A Funcom hivatalosan is megerősítette, hogy júniusban tér vissza a The Secret World. Az új kiadás, a Secret World: Legends rengeteg változtatással várja a rajongókat, ezekből ad ízelítőt a most következő videó is.

Részletek a Secret World Legendsről

Február végén jelentette be a Funcom, hogy újraindítja a The Secret Worldöt, mely változat most meg is kapta az új címét. A zárt béta mától elérhető, a teljes változat pedig még tavasszal befut.

Újraindul a The Secret World

A Funcom aktuális pénzügyi beszámolóján jelentette be, hogy újraindítja a The Secret Worldöt. A tervek szerint alaposan megújul a játék, így nemcsak az újonnan csatlakozó kalandoroknak, de a veteránoknak is bőven kijut majd a változásokból.

Leépítések a The Secret World fejlesztőinél

A patinás múlttal rendelkező Funcom átszervezésekbe kezdett, a jövőben kisebb kaliberű, de jó minőségű MMO-kat dobna inkább piacra. A The Secret Worldöt sikerült felpörgetni a buy-to-play modellel.

The Secret World - nincs többé előfizetési díj

A Funcom - vélhetőleg a Secret World gyatra fogadtatása végett - bejelentette, hogy elvetette az MMO előfizetési modelljét. Ezentúl csak alapjátékért kell fizetnünk, s utána szabadon játszhatunk, de azért ölhetünk bele pénzt is.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.