Az Eidos Montreal hamarosan leleplezi új játékát

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A már fejlesztés alatt álló szerepjáték, a Deus Ex harmadik része mellett az Eidos Montreal egy másik játékon is dolgozik, amelyet hamarosan bejelentenek.
A már fejlesztés alatt álló szerepjáték, a Deus Ex harmadik része mellett az Eidos Montreal egy másik játékon is dolgozik, amelyet hamarosan bejelentenek.


Az Eidos Montreal nagy sikereket ért már el, s szeretnék, ha a jövőben is hasonlóan eredményesek lennének, ezért a Deus Ex harmadik része mellett egy eddig be nem jelentett játékot is készítenek, amelyről hamarosan megtudjuk, mi is. A cég honlapján egy érdekes felirat fogadja a látogatókat, amelyben leírják, hogy nem is oly sokára kiderül az igazság. Vajon mi lehet az új játék? Hamarosan kiderül.
13.
13.
Necros
Szerintem is tuti, hogy a Thief 4 lesz az, rengeteg utalást tettek már rá.
12.
12.
JcGross
egyébként meg ha LOK akkor 6. Számoljunk csak: Blood omen, Soul reaver, SR 2, BO 2, Defiance. Ez öt. De ha úgy számolunk, hogy Blood Omen két rész egybe és SR 2 rész egybe akkor tényleg a negyedik. Bár sztem nem az lesz sajnos, viszont ha igen, úgyis valami frappáns alcímet adnak neki.
11.
11.
Haze77
Ja remélem is Legacy of Kain 4 lesz. Az nagy lenne.
10.
10.
JcGross
10# Eszembe jutott, hogy miért is nme volt lezárva, mert a Janos testébe költözött démon (asszem a sarafan jött vissza ilyen formában) lelépett, mivel raziel nem tudta kinyírni őt (mivel akkor Janos is meghalt volna). Nameg mivel a pilárisoknak vége, ezért vissza is tudnak jönni. Raziel meg nemigen kerülhet vissza az Underworldbe, mivel a soul reaver bekebelezte, az Elder god pedig meghalt. Bár azt senki sem tudja, hogy ez milyen hatást gyakorol az underworldre.
8.
8.
felegyi
9# Raziel-ért kár lenne, de sztem visszatérünk megint "halott"ként az Underworld-ba... mivel ha lenne még egy rész, és ez tuti az uccsó lenne akkor Razielt mint noszferátu is irányíthatjuk majd, esetleg Kain-ből kiválik mint hús-vér vámpír... sok lehetőség van!
7.
7.
JcGross
8: Isten adja, hogy igazad legyen. Majd meg őrültem, mikor az utolsó rész nem ért normális véget. csak az lenne a baj, hogy akkor már nem lenne benne raziel, esetleg egy újabb időutazással, na meg a szinkronhangok sem biztos vállalnának még egy részt.
6.
6.
felegyi
Én a legjobban egy Legacy of Kain 4. résznek örülnék... sőt nagy az esély rá hogy ez lesz a következő játékuk, ugyanis korábban nem tudtak megegyezni a folytatás részleteiről ezért akkor félrerakták...
5.
5.
FulhamNorby
A Thief 4-nek én is örülnék.
4.
4.
bitbandita
Istenem, csak egy Thiefet kérek tőled...
3.
3.
Chavez
Thief , csak így simán. vagy alcímmel :D
2.
2.
tjames
#2: Na az érdekelne engem is!
1.
1.
Dcrysis02
Mindenki azt rebesgeti hogy a Thief 4 az...lehet igazuk van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...