Deus Ex: Invisible War

A világhírű Deus Ex játék második része inmáron PC-n hódít. Várjuk a folytatást Warren Spector jóvoltából: csak az a fránya Eidos...
Típus: Akció

Deus Ex - új pompában tér vissza az eredeti rész

Idén ünnepli tizenötödik születésnapját a Deus Ex-sorozat első része, a Square Enix pedig ennek apropóján rábólintott egy olyan rajongói mod publikálására, ami alapos ráncfelvarrást eszközöl a játékon.

Deus Ex - animációs kisfilm a születésnapra

Idén ünnepli a Deus Ex-sorozat a tizenötödik születésnapját, a Square Enix pedig ennek apropóján két, nosztalgiázásra is tökéletes meglepetéssel készült a rajongóknak.

Tizenöt éves a Deus Ex

Ki hitte volna, de éppen a napokban volt 15 éves az ION Storm FPS-RPG hibridje, a Deus Ex. A széria köszöni szépen jól van, a Square Enix fennhatósága alatt másodvirágzását éli. De tekintsünk most vissza a múltba!

Elrajtolt a Humble Square Enix Bundle

A 2K Games után a Square Enix kapja a főszerepet a Humble Bundle-ben, akár tizenhat játékot is bezsebelhetsz, ha elegendő pénzt fizetsz ki - persze szokás szerint ez csak rajtad múlik.

Átírják a Deus Ex-mozifilmet

A Deus Ex: Human Defiance címre keresztelt filmről nem mondtak le, továbbra is folynak az előkészületek. A rendező, Scott Derrickson szerint a projekt életben van, mostanság a forgatókönyvet írják át.

Élőszereplős kisfilmet kapott a Deus Ex

Ahogy azt a múlt héten beharangozták, megérkezett a Deus Ex: Human Revolution élőszereplős kisfilmje. Nem hivatalos, csak rajongói adaptációval van dolgunk, ettől függetlenül muszáj megnéznetek!

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Mit takar a Deus Ex: The Fall?

A Square Enix egy új Deus Exhez köthető domainnevet jegyeztetett be. Vajon ez az elnevezés takarja a nagy titokban készülő videojátékot? Habár az Eidos Montreal most a Thieffel van elfoglalva, mégis van rá esély.

Deus Ex: Human Defiance - a filmváltozat címe

A Deus Ex: Human Defiance végül nem a játéksorozat folytatása lesz, hanem a gőzerővel készülő filmváltozat viseli majd ezt a címet. Legalábbis a legutóbbi domainregisztrációk tanúsága szerint.

Warren Spector még nem vonul vissza

Hiába zárt be a Junction Point, Warren Spector lelkesedését nem lehet letörni. A Thief és a Deus Ex atyja ugyan még nem árulta el, mihez kezd a jövőben, de egyelőre nem fontolgatja a visszavonulását sem.