Készül a Syberia harmadik epizódja

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Kate Walker hamarosan visszatér, hogy ismét a mamutok után nyomozzon, s kalandjai során megannyi titokra fényt derítsen. Készül a Syberia 3!
Kate Walker hamarosan visszatér, hogy ismét a mamutok után nyomozzon, s kalandjai során megannyi titokra fényt derítsen. Készül a Syberia 3!


A kalandjátékokat kedvelők biztosan ismerik a Syberia sorozatot, aminek már két epizódjával játszhattunk. Benoit Sokal, a játék atyja még a második rész megjelenésekor azt nyilatkozta, hogy ha lesz anyagi támogatása, akkor szívesen elkészítené a harmadik epizódot is, s most úgy tűnik, hogy végre nekiláthatott a folytatásnak. A bejelentésből az is kiderült, hogy akár a Sony konzoljára is elkészülhet a játék, ha a cég megfelelően támogatja a fejlesztőket, hogy normális portot készítsenek. Megjelenési dátumról még sajnos nem esett szó.
13.
13.
dracox
Az első két rész az tényleg lenyűgözően jó játék volt!!..Remélem ez a 3. rész a hétvégére kész lesz mert már játszanék vele!!
12.
12.
koffein
Miert a Sam and Max uj reszeket meg csak boxra adtäk ki a pc mellett. Akkor ott mi is höbölöghettünk volna, hogy uristen mer csak bokszra.



A jätekhoz füzve, egyik legjobb kalandjätek amivel valaha jätszottam. Nagyon värom PS3ra thx
11.
11.
felegyi
Most miért jó az hogy ha valami exkluzív? Szerintem ha jó egy játék, azt mindenkinek egyformán van joga élvezni! Am meg nem lesz akkora gépigénye hogy egy PIV-es ne vinné el szóval erről ennyit...
10.
10.
TargetCJ
9: Engem is örömmel tölt el ha egy címe PC exkluzív így a konzolsok is szívnak egy kicsit. Hadd legyen már nekünk is okunk a kárörömre :D ne csak nektek mindig -.-'.

Én a 2vel játszottam de azt végig is nyomtam nekem igazán bejött jöhet a folytatás.
9.
9.
watto
Syberia 1-2 nagy játék! :) a gyárak gépek világa, gondolkodtató rejtvények! és nincs benne 1 legyőzendő ellenfél sem ! :)
8.
8.
Mathia$
3: Nem kell ennyire nyomulnod ember, azért írtam a boxot mert látom psre is jön...szal nem exkluzív.

Mellesleg mit izgat téged ha 1 cím végül nem lesz exkluziv? Akkor besz@rsz vagy mi? -.-"

6: ok akkor nálam is megér majd 1 próbát!
6.
6.
OldM4n
Szerintem meg dögletesen unalmas. :(( De (hál istennek!) nem vagyunk egyformák. Örülök, ha örülsz neki, csak nekem ne kelljen leülni elé.
5.
5.
felegyi
Nekem az első kettő nagyon bejött! GYÖNYÖRŰ!!! A történet és a tájkép egyszerűen elvarázsol... leírhatatlan, ki kell próbálni!
4.
4.
d15a5t3r
Április elsején olvastam valahol erről, gondoltam is hogy kamu. De örülök hogy nem az! Az első kalandjáték volt, amit valaha végigjátszottam. Előtte csak a Neverhood-ot próbáltam. 1ébként nekem mind2 része bejött, kíváncsi vagyok hogyan folytatják a story-t. Nem vok nagy kalandjáték fanatikus de ezt várom szeretettel, meg a Runaway 3-at!
3.
3.
Lotheran
én mind2-vel játszottam...mondhatni egyik legnagyoibb élményvolt velük tolni:Dnekem a második inkább bejött....
2.
2.
Mathia$
Boxra mérnem ha már pcre?
1.
1.
Gael
remek,remek.Keszuljon csak.Az elso ketto eleg jo volt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...