Syberia 3

Folytatódik a mamutvadászat, Kate Walker újra visszatér, hogy folytassa kalandozásait.
Típus: Kalandjáték

Elhunyt a Syberia-sorozat atyja, Benoît Sokal

A múlt héten hosszú betegséget követően elhunyt a Syberia-sorozat megálmodója, Benoît Sokal. A művész a halálát megelőző hónapokban is a kalandjáték-széria következő felvonásán dolgozott.

Októberben érkezik Switchre a Syberia Trilogy

Noha már mind a három Syberia-játék elérhető Nintendo Switchen digitálisan és dobozos formában egyaránt, sőt, még egy Syberia 1 & 2 Collection is létezik, most kapunk egy „hiánypótló” Syperia Trilogyt is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékdömpinggel folytatódik az október, egy zsák izgalmas cím jut majd' minden platformra! Összefognak a DC-univerzum LEGO-gonoszai, hatodik fejezetéhez érkezik a Soul Calibur, és a Ubisoft toys-to-life kísérlete is bemutatkozik.

Syberia 3 - trailer a megjelenés mellé

13 év után visszatér a Syberia! Kate Walker harmadik kalandja holnap rajtol, így a Microids most egy launch trailerrel kedveskedett a rajongóknak. A Youkol-törzs sorsa múlik a hősnőnkön, aki saját múltját is kutatja.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!

Sztoritraileren a Syberia 3

A Microids jóvoltából megérkezett a Syberia 3 legújabb előzetese, amely hősnőnk, Kate Walker és a Youkol-törzs kapcsolatát mutatja be. A nőnek nagy segítségére lesz a helyiek sámánja, Ayawaska.

Négy perc gameplay a Syberia 3 elejéből

Egy hónappal a premier előtt hosszabban is belenézhetünk a Syberia 3 nyitó képsoraiba. Kate Walker ezúttal a Youkol törzs fagyos lakóhelyén találja magát, ahol ezernyi titok vár megfejtésre.

Áprilisban jelenik meg a Syberia 3

Végre megtudtuk, mikor folytatódik Kate Walker kalandja, és érkezik meg a Syberia-sorozat folytatása. Egészen tavaszig kell várni a Microïds alkotására, amely PC mellett Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik.

Egyre több fejlesztő áll a Switch mellé

Mára is jutott néhány játékbejelentés a Nintendo márciusban érkező konzolja kapcsán. Most már biztos, hogy a Syberia 3 is tiszteletét teszi a masinán, de jön az NBA 2K18 és a Dragon Ball: Xenoverse 2 is.

Syberia 3 - itt az új teaser

A Microïds kiadta a Syberia 3 legújabb teaser trailerét, amely tömve van hangulatos koncepciós rajzzal, és némi gameplayt is kapunk a videó végén. A régóta várt kalandjáték az újév egyik legígéretesebb címe.