Új játékon dolgoznak a Frontlines alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2009. április 21.
  • Érdekesség
Link másolása
A Battlefield modderből játékfejlesztővé avanzsáló Kaos Studios első komolyabb próbálkozása a jó értékelések ellenére hamar elfelejtődött - na talán majd most!
A Battlefield modderből játékfejlesztővé avanzsáló Kaos Studios első komolyabb próbálkozása a jó értékelések ellenére hamar elfelejtődött - na talán majd most!



A legjobb multiplayer trónjára áhítozó Frontlines: Fuel of Warnak minden esélye megvolt a sikerre, ám az érdeklődés hiánya miatt mégsem volt indokolt a pezsgőbontás a készítőknél a munkálatok befejezése után. Ennek ellenére a srácok nem adják fel, a THQ megbízásából már dolgoznak következő játékukon, amely PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni. Persze addig még sok kell aludni, hivatalos bejelentés egyelőre nem volt, így azon kívül, hogy a játék alatt a harmadik generációs Unreal motor fog dübörögni, még érdekességeket sem tudunk megosztani Veletek. Remélhetőleg hamarosan okosabbak leszünk!
6.
6.
cemi
é boxon nyomontam a Frontlinet, és tetszett is, annyi volt a gondom hogy tul rövid lett, de tetszik még azért.

Remélem a kövi játékukra jobban odafigyelnek
4.
4.
laca009
az a játék fejlesztő akiknél ha az autó felfelé ég és ha az autó fejel lefelé van akkor még mindig ugyan abba az iránba ég vagy is a föld felé xD

nem tom mit akarnak
3.
3.
Mathia$
Ezt jó hallani hogy ők is csinálnak valamit!
2.
2.
pjoco
Ne vedd meg, nem éri meg! Harmat gyenge játék!
1.
1.
Optimus Prime
Béta és demó alapján nekem tetszik a Frontlines. A teljes verziót viszont a multi hanyagoltsága miatt félek megvenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...