Homefront PC, PS3, X360

Új FPS a Frontlines: Fuel of Wart is jegyző Kaos Studiostól. A játék komoly sztorival érkezik, amelyet az Apocalypse Now alkotója írt.
1513321200

Újabb két ingyenes játék jutott mára

Úgy tűnik, a karácsonyhoz közeledve adakozó kedvükben vannak a kiadók, szinte nem is múlik el úgy nap, hogy ne kapjunk valamilyen ajándékot tőlük. Most a Company of Heroes 2-t és a Homefrontot tölthetitek le ingyen.
1407081628

Heti hírösszefoglaló - 31. hét

Elkezdődött az augusztus, és a héten már történtek mozgolódások a játékiparban. Több játék is megjelenési dátumot kapott, és az ősszel érkező címek marketinggépezete is beindult.
1404833820

Felvásárolják a Digital Extremest

Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.
1358973706

Megvannak a THQ vevői

Hivatalosan is bejelentették, hogy a THQ stúdióit és játékait melyik kiadók vették át. A korábbi pletykák igazak voltak, átment a South Park is, de a Crytek és a Take-Two is beszállt a buliba. A Vigil hoppon maradt.
1357302600

Elkapkodják a THQ eladását

Legalábbis a vállalat néhány hitelezője így látja. Az ügyfelek azt kifogásolják a bíróságon, hogy a THQ stúdióinak és fejlesztőinek gyors értékesítése pusztán a célt szolgálja, hogy a Clearlake-en kívül más ne tehessen rájuk ajánlatot.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1336925692

GC 2012: Ide is stand nélkül jön a THQ

A THQ idén nem fogja túlzásba vinni a rendezvényeken történő megjelenést. Miután bejelentették, hogy az E3-ra körülbelül csak látogatóként mennek el, most elmondták, hogy a GamesComon sem terveznek ennél többet. Nem olyan menő már kiállítani, mint régen?
1327914000

Átszervezések, leépítések a THQ-nál

Szegény THQ eléggé kereszttűzbe került az utóbbi időben: pár hete még az a pletyka terjedt, hogy a kiadó leállította a teljes, 2013-as felhozatal fejlesztését, szellemi tulajdonait pedig piacra dobja. Szerencsére erről szó sincs, de komoly átszervezés zajlik a cégnél.
1326200400

Márciusban jön a Homefront: Ultimate Edition

A THQ legfrissebb megjelenési listájáról vettük az érdekességet, miszerint az általunk valószínűsíthetően Kim Dzsongun kedvenc játéka, a Homefront kap egy kibővített kiadást. A tartalomról egyelőre nem tudni semmit, de feltételezhetően a többjátékos DLC-ket kapja meg az anyag.
1322218800

Akciók a Steamen, ingyen játékok az OnLive-on

Amerikában tegnap hálaadás volt, aminek most az egyszeri magyar is örülhet: a Steam óriási játékakciói ide is eljutnak, ráadásul az OnLive ingyenes játékait, a Homefrontot és a Red Faction: Armageddont mi is élvezhetjük öt nap erejéig. Gamerek, a mi karácsonyunk már elkezdődött!