Jokert is irányíthatjuk a PS3-as új Batmanben

  • Írta: Daks
  • 2009. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy Playstation Home plakátról tudtuk meg, hogy Jokert is irányíthatjuk majd a hamarosan megjelenő Batman: Arkham Asylum PS3-as változatában.
Egy Playstation Home plakátról tudtuk meg, hogy Jokert is irányíthatjuk majd a hamarosan megjelenő Batman: Arkham Asylum PS3-as változatában.

Joker nem kap saját kampányt, mindössze Challenge módban bújhatunk a bőrébe, de minden bizonnyal ez is feledhetetlen élmény lesz. A hírt már az Eidos és a Warner is megerősítette, az őrült bohóc egy Playstation 3 exkluzív DLC formájában érkezik majd rögtön a Batman: Arkham Asylum megjelenése után. Bővebb infók az Official Playstation Magazine júniusi számában - maradjatok velünk!
12.
12.
Dcrysis02
2:majd jönnek szépen a modderek és csinálnak nekünk exkluzív tartalmakat :)
11.
11.
Pukhi-zik
Na most a képeket megnézve inkább egy terminátorra emlékeztet felépítésében.. :)
10.
10.
Pukhi-zik
8 tévedsz.Az igazi nem ilyen izom agy ami a képregényben volt anno.Volt egy pár füzetem, biztosan tudom.A dark knightos jelzővel utalni akartam a szó szerinti milyenségére (sötét lovag) - Árnyákban sötétben, szellemként mozgó - nem pedig pankrátor, inkább denevér.Talán a rajzfilm miatt mondod mert ott is voltak muszklik de még az is belefért.Ez az izomagy elég gáz sztem, kicsit illuzió romboló.
9.
9.
Mathia$
8: De abban neki igaza van hogy a Dark Night-os a jobbik. :)

Nekem is az tetszik jobban, bár a játék szerintem így is marhajó lesz!
8.
8.
felegyi
7# Az NEM az igazi Batman... a Dark Knightos forma csak a filmekben létezik! A játék megvalósításának alapja a képregény, ez az igazi Batman, nem az a modernebb Dark Knight forma.
7.
7.
Pukhi-zik
Nem tudom ,nekem batman olyan stilustalan ebben a játékban.Inkább emlékeztet egy szteroidos alkoholistára mint egy sötét lovagra.Amugy minden rendben van vele.De talán ehhez a darkos megvalósitáshoz egy darkknight-osabb jobban menne.
6.
6.
felegyi
4# Én ezzel csak megakartam előzni a "hülye vagy te már megint" kommenteket :)! Hidd el vannak nálam is nagyobb "fanatikusok" akik ezt sértésnek vennék :)...
4.
4.
tjames
#3: tudtam hogy jön majd valaki vérfan, ozt kukacoskodni fog. Természetesen nem konkrétan Robinra gondoltam, ott a PÉLDÁUL...

Íthattam volna ICEMAN-t, vagy Kétarcot is! :)

De jobbat mondok: Legyen irányítható a SUB-ZERO! ha már úgyis összeforrt a Mortal a DC-vel :)
3.
3.
felegyi
1# Robin nincs benne az alapjátékban, szóval inkább azt a toxic-os vadállatot tudom elképzelni...
2.
2.
BADTrane
Remélem PC-re is lesz valami ilyen skin féleség, de nem hiszem.
1.
1.
tjames
Ez remek exkluzivitás a PS3-nak!

Bizonyára sok DK rajongó irigyli...

Remélem azért lesz hasonló exkluzivitás X360-ra is. Pl Robin :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...