Ma ingyenesen kipróbálható a Left 4 Dead

Link másolása
Nem tudod mit csinálj hétvégén? Nincs kedved ünnepelni vagy a haverokkal lógni? Mit szólnál egy négyfős, online co-op zombihenteléshez? Jól hangzik ugye?
Nem tudod mit csinálj hétvégén? Nincs kedved ünnepelni vagy a haverokkal lógni? Mit szólnál egy négyfős, online co-op zombihenteléshez? Jól hangzik ugye?


A Valve jóvoltából huszonnégy óráig, akik rendelkeznek Steam-kliensel - ha még nincs, irány csinálni egyet! -, ingyen játszhatnak a Left 4 Dead nevet viselő "istenkirálycsászár zombiszéjjellövős" FPS-sel. Mire vártok még? Irány letölteni a Steam-ről, s akkor már csak az akcióval és a zombikkal kell foglalkozni!
32.
32.
kapika11
Nekem mindenki azt mondta, hogy ez egy nagyon rémisztő játék stb.

Megvettem haveromal énis 1-et ő is 1-et szerintem nem anyira félelmetes.De mikor a tank jön LOL az már igen!!
31.
31.
Optimus Prime
Igen az achievementek megmaradnak. Példa erre a TF2, anno volt ingyen hétvége és mikor a múlt héten megvettem minden megvolt. :)
30.
30.
gergely6
Én is kipróbáltam multiban a játékot a hétvégi ingyenesség alkalmából, és annyira megtetszett, hogy meg is vettem...érdemes a Steamet figyelni, multhéten az Orange Box volt leárazva, most meg a Left4Dead...kár kihagyi az ilyen akciókat.

Dentis 360, az összegyűjtött achievementek megmaradnak.
29.
29.
bronzhunter13
Nekem tetszik a játék,szerintem az egyik legjobb horror FPS!
27.
27.
t.roli
Mellesleg egy ember egy mediccsomagot vihet, de én nem kérdőjelezhetem meg azt, amit az Áldott Digital Fear mondott, miszerint egy vitt többet (esetleg mindenkiét?), szóval áldott legyen DigtalFear, és gondoltam hogy nem neked nem tetszik a grafika!
26.
26.
t.roli
DigitalFear: Te aztán tényleg valami über játékos vagy, ha kommentek alapján megítéled a reakció és a játékos képességeimet. Sose gondoltam volna, hogy találkozok a gamer Messiással, de itt van ő! Áldott legyen a DigitalFear, áldottak a DigitalFear gyermekei!
25.
25.
Dentis 360
Jó volt ez az ingyenes "hétvége".Vajon az achievement-jeink megmaradnak,ha megvesszük a játékot?Mert kb már megvolt a fele :)
24.
24.
Optimus Prime
Nos, szerintem röviden ez egy átokozott jó játék! Nem szeretem a zombikat és az ilyen témájú filmeket, játékokat, de ezt nem bírtam abbahagyni. Ha múlt héten nem veszem meg az Orange Boxot - ami szintén csúcs - akkor tuti ezt vettem volna meg. Megpróbálom röviden összefoglalni számomra miért király. Van 4 karakter, egy alap sztori, ami mint single is elmegy, de ezt multiban játszhatod 3 másik emberrel. Talán nem volt részem sok co-op játékot kipróbálni, de emiatt nekem nagyon bejön. A Source Engine meg még most is menő, nálam üti a CryEngine-t vagy az Unreal3-at. Érdekesség még grafikában a szemcsés hatás, ami a FEAR 2-ben is feltűnt.
23.
23.
DigitalFear
Ui. meg vagy elégedve Grafikával én is!!! Szerintem nagyon jó kis grafikája van! Kurva jó az arcmimika! nem énekem van bajom a Grafal!:D!
22.
22.
DigitalFear
Szar a reakció időd öreg! Én már vagy 7éve CS-zek mind Source mind az elődök, Meg másik olyan 3ember volt mellettem aki valamilyen Fpst nagyon tolnak, gyors reakció idejük van. Nem gondolkodnak Tűzharcban csak lőnek! ArdedBay kiosztotta kinek megy a mester lövész fegyver! Ki lesz a "Most Damange"! az ment M16-all, Én Automata Shotgun! Meg volt egy medic aki (Zoey) irányította Uzi+ Medic pack, Pirulák, Meg Bomba Ő hozta folyamatosan az ilyeneket! Ha volt rá lehetőség akkor a lövész hátramaradt, (vagy egy magas ponton tüzelt: ablakba) Fedezni a többit ez tank támadásnál nagy jól jött! A zombik meg szuper unintelligensek, bár ez így van jól! Nem volt nehéz végig tolni + a 3játékos Már végig tolta előttünk Randommal, és figyelmeztettet mikkor jön nagyobb Zombi Horda Előnyös Pozíciót vettünk fel és Hentelés! Ennyi elég volt a sikerhez!
21.
21.
t.roli
DigitalFear: azt hogy expertben toltátok, és nem haltatok meg, azt én nem hiszem el, ez csak az első pályán lehetséges...



Pont a Crisys után kezdtem el ezzel játszani, meg vagyok elégedve a grafikával..
20.
20.
ArdedBay
Hát valahogy így értettem! :) Csak a taktikáról annyit, hogy én nem civil fejjel gondolkodnék. És NEM pánik szerűen futnék a kivonási ponthoz! Mint ahogy így ott van! bár ez a játék pont erről szól pár civil -ről nekem ezért nem tetszik!
19.
19.
DigitalFear
Ahogyan Arded-nek végig olvastam a Üzeneteit. Én azt veszem ki belőle, hogy ő arra akart rá térni, a karakter grafika nem rossz, szép arcmimika, és kidolgozottság, de karaktered keze és kezébe a fegyver Nincs a 2004-es Half-Life 2 szintjén se! Pedig az már 5éve volt:) Én Ardedel ilyen mondom egyet értek, hogy Nem túl taktikus meg nem is nehéz még experbe se! Ezt azért tudom mert Ardedel- együt jácottuk végiog azt a 4órát "Expertbe" :D :D és nem hogy megse haltunk, de nem emlékszem, hogy elsősegély csomagot kellet e külön fel venni a pályán:) Egyedül a tank jelentett gondot, de azt is elintézzük rendszerint! De be kell látni, hogy 5éves enginell is megállja a helyét mai napig! Csak Ardednek van egy olyan hibája, hogy Crysis-el játszik meg FarCry2 tényleg fullon, és ahhoz képest az a 5éves motor sehol nincs! És ő ahhoz visszonyit mindent, pedig ezt így nem lenne szabad hasonlítgatni! Taktikáról meg annyit, hogy Aki végig vitte a Doom3-mat annak ez piskóta szóval szerintem is Hulla gyárosok a karakterek semmi több!
18.
18.
zed33
Lehet azért mert én zombi fanatikus vagyok azért tetszik ennyire de szerintem nagyon eltalálták a játékot! Az tény, hogy mindenképp haverokkal érdemes játszani mert az AI néha idegesítő! Akinek nem elég nagy kihívás az vigye végig expert fokozatban taktika nélkül... hát kíváncsi vagyok sikerül e:)
17.
17.
t.roli
ArdedBay: Egyáltalán nem csúnya! Letisztúlt szép grafikája van, és főleg a motorhoz képest, ez a módosítottt Team Fortress 2 motorja, szóval elég komoly erőt képvisel.



A másik a nehézség. Experten nagyon brutálisan nehéz, igazi kihívás, és ott a taktika már nem elhanyagolható.



De még megkérdezném. Ha te egy zombiapokalipszis kellős közepén lennél civil túlélő, milyen katonai taktikákat tudnál alkalmazni??
16.
16.
huszti
nekem bejött, csak annyi a bajom vele, hogy nagyon kevés a fegyver :( lehetnének közelharci fegyverek is, meg több féle pisztoly, shotgun, stbstb..
15.
15.
ArdedBay
13..Természetesen Fullba játszom! Csak GRAW2- szintű Taktikát vártam, nagy bejárható területtel Bossokall, és realisztikus fegyverekkel. Ehelyett Paintball meg Airsoft fegyverekkel lövöldöznek, egy Fegyvert se Használ Realisztikusan! Ennyi erővel szőlő karót is rakhattak volna a kezébe, amire rá akasztja szőlő fürtöt, és olyan mint ha újra töltötte volna a fegyvert!:D A karaktereknek nincs szerepük! Csak vannak. A külső területeknél olyan érzésem van minta szűk folyósok lennének. Való színű ennyit tud adni az Engine. Az összes Source motoros játék szűk helyekre koncentrál! Így veszik el a taktika a játékban szerintem, de nem azt mondom, hogy szar. csak nekem nem tetszik!!!
14.
14.
Dcrysis02
Nekem sem jött be annyira.Mész.És lősz.De nem hagyományos mész és lősz,hanem hordában jönnek rád mész és lősz.Semmi taktikát nem kell bevetni az ellenfelek ellen,simán,ugyanúgy meglehet dögleszteni mindegyiket.Annyi a különbség köztük hogy az egyik több vasat emészt meg.És még co-op-ban is ugyanolyan szerintem,igaz az sokat dobhat a hangulaton ha van mikid.
13.
13.
packos
jah és mire megcsinálod a sok archievmentet és még most jött ki a dlc-je is szval mgé többet lehet archievmentkedni :D am nekem még mostsem sikeredett megölni 54k zombit bár én nemtom mikor vettem az origit asszem másnap rá amikor megjelent
12.
12.
ArdedBay
Nekem annyira nem jön be. Meg vettem Durván egy hónapja, haverok is. 4óra után meguntuk:(- De kegyetlenül! Multis játékoknál a grafika nem szokott érdekelni. de itt, kifejezetten zavar a fegyver és a kéz kinézete! Gagyi karakterek vannak benne. Bár Bill és Louis valahogy kinéznek- de hanyagolható. ( Zoey- Arc kidolgozottsága Kifejezetten Jó viszont, az egyetlen értékelhető dolog hósszútávon :D )) De lehet bennem van a hiba, nem vagyok egy nagy Fps rajongó!
11.
11.
szlav
Jól hangzik lehet kezdem is tölteni:D

http://href.hu/x/8w6b
10.
10.
t.roli
Meghosszabították :) Tőtsétek, ki ne hagyjátok!!!
9.
9.
Optimus Prime
#8: Én is ugyanezt látom. :)
8.
8.
Dentis 360
REmélem srácok lehet örülni,mert nekem a Stema azt írja,hogy még 18 óra a lockolásig.Talán kapunk még egy kis ingyenes zombi hentelést?
7.
7.
BADTrane
Nekem a játék kezdetöl fogvan meg van és örülök hogy kiprobálhattam egy két haverral akinek nincs meg (még :D)!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...