Új játékon munkálkodik a Square Enix csapata

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Új játékon munkálkodnak a Final Fantasy fejlesztői, ugyanis elérhetővé tettek egy honlapot, amelyen megcsodálhatjuk a játék kis darabkáját.
Új játékon munkálkodnak a Final Fantasy fejlesztői, ugyanis elérhetővé tettek egy honlapot, amelyen megcsodálhatjuk a játék kis darabkáját.


A Square Enix mindig is a remekül kidolgozott játékairól volt híres, és most úgy tűnik, hogy ismét valami fantasztikus alkotás van készülőben. A minap egy új honlapot tettek elérhetővé, amellyel az új játékukat szeretnék bemutatni. Eddig sajnos nem sok minden látszik, csak egy város, amiben a zűrzavar uralkodik, és egy idézet John F. Kennedy-től. Egyes források szerint ez a játék a Vanguard Storm nevet fogja viselni, ám hivatalos megerősítés nem történt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

6.
6.
3D
Szerintem meg ez is RPG féle játék lesz. Egy kicsit talán Mass Effect-es beütésű RPG-lövöldözős, de majd meglátuk...Én minden esetre örülnék, egy ilyennek. ^-^
5.
5.
Gael
lehet lovoldozni az egerrel a teaser oldalon
4.
4.
ferrari123
A szoveg alapjan valami "mentsuk meg a varost egy commandos egyseggel" jatek lesz.Ha jol forditottam.

3.
3.
klemid
Nemhinném!GTA-ban nem volt zürzavar.Bár ez egy jó csapat eltudnák tölük viselni egy GTA klónt.Lehet vmi terror támadásos izé lesz vagy bankrablásos nemtom.Lövésem sincs.
2.
2.
Mathia$
Szerintem meg valami Fps-cucc lesz, esetleg 1 nyomozós játék a kennedy-gyilkosságról xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...