ArmA 2 gameplay TrackIR5 bemutatóval

Link másolása
Újabb Armed Assault 2 ingame jeleneteket vehetünk szemügyre, a friss videóban pedig bemutatásra kerül az új TrackIR5 mozgásérzékelő kamera is.
Újabb Armed Assault 2 ingame jeleneteket vehetünk szemügyre, a friss videóban pedig bemutatásra kerül az új TrackIR5 mozgásérzékelő kamera is.


A TrackIR5 egy olyan berendezés, ami nyomon követi fejünk forgatását, egy szoftver segítségével pedig a játékbeli karakterrel is ugyanazt a mozgást végezteti el. Ez a módszer jóval megkönnyíti a játékos dolgát, mivel könnyebben, és gyorsabban tud reagálni egyes dolgokra, továbbá megengedi azt is, hogy célzás, és mozgás közben más irányba is nézhessünk. Az ArmA 2 megjelenése július 26-án lesz esedékes.
15.
15.
schmidtszab
Skacok, ez a cucc tök felesleges. Én tuti nem fogok kiadni érte kemény ezreseket. Aki pedig már játszott az ArmA-val az tisztában van vele, hogy a szerkezet működése a játékban mindössze egy ALT gomb lenyomásával helyettesíthető.
14.
14.
peterpal7
Jó cucc! De Ha elfordítom a fejem hogyan fogom látni a monitort? :P :D (vicc volt). Google earthba se lenne gyenge, fejjel mozgatni a Földgömböt XD.
13.
13.
MadDragon
A DCS:Black Shark szintén támogatja, lehet vele használni a sisak-célzót. :)
12.
12.
Mathia$
3: megnéztem csak nem mentem biztosra ;)
11.
11.
tjames
#10: Mint mondottam az ilyen FPS-ekre gondoltam. Azt én is tudom, bármilyen hülye legyek is, hogy még a NFS-ekben is körbe lehet nézni. De ha már katonásdi a videó, nekem a CoD-ok, vagy a BC jutott hirtelen eszembe.... ottmeg ugye nem forog a fej...

:)

10.
10.
dareal
7: igen, nagyon sok játékban használható. sőt, eddig nem láttam olyat, hogy valaminek ne lenne trackir támogatása (lévén ehhez konkrét külön támogatás nem kell)

ami támogatja a joystickokat, illetve a joystickon belül kezeli a hat switch/POV view kapcsolót (joy tetején lévő kis pöcök, körbenézésre szolgál)), az mind támogatja. szóval tulajdonképpen tényleg szinte minden :)
9.
9.
tjames
#7: Szimulátoroknál ja. Azoknél eleve úgy van megírva a progi (legalábbis X360-nál) hogy a jobb analóg karra körbe tudsz nézni.

Én inkább ilyen játékokra gondoltam, ahol a fejet kell tekergetni. Eg ilyen katonai szimulátorban nagyon előnyös lehet ez, cskahát ehhez hozzá kell írni a programot, hisz alapesetben a körbenézékor nem a feje mozog s karakternek hanem a teste.

De egy ilyen ARMA esetén ez szerintem apalszükséglet lesz! :)
8.
8.
gaurone
kicsit drága lesz:( 150 dollár vagyis 30000 Ft:(
7.
7.
Dcrysis02
5:Úgy tudom szinte az összes szimulátorban lehet használni(persze az újabbak közül)így szim fanoknak éri meg a legjobban,nem pedig a hobbyszim fanoknak :)
6.
6.
Everto
De aki szeretne a jövőben komolyabban ArmA II-t tolni annak ez naon jó lehet. Ha tetszeni fog a játék és megfizethető lesz akkot szerintem én is beszerzek 1-et
5.
5.
tjames
Az a gáz, hogy ehhez olyan játék is kell, ami ehhez van írva! Mert a nyakforgatás egy játékban nem ettől a szerkezettől van! :) Ez csak egy irányító.
4.
4.
Game Fan
nagyon fain kis szerkezet tutira beszerzek egyet...

...de az ára biztos borsos lesz...
3.
3.
tjames
#2: megnézted a videót, vagy csak úgy kérdezel? A videóban bemutatják, hogy a fülhallgatón van oldalonként 3-3db referenciapont, amit az infra kamera érzékel. Szóval igen: infratechnológiál alapszik
2.
2.
Mathia$
IR? Akk szerintem valami infra érzékelős cucc lesz nem?
1.
1.
simon 555
Nekem nem megy a video:(

és amugy miez a mozgás érzékelo kamera?

Ezt majd kulon meg kell venni vagy miez?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...