ArmA II

Hiába készül az Operation Flashpoint 2, az igazi folytatás mégiscsak az Armed Assault volt - utóbbi ráadásként folytatódik is! A bővített változat Combined Operations néven kapható.
1612902540

Az ArmA fejlesztőibe is bevásárolta magát a Tencent

Folytatódik a kínai óriás, a Tencent terjeszkedése, ezúttal az ArmA-játékokat és a DayZ-t is jegyző Bohemia Interactive-ba vásárolta be magát a vállalat - igaz, csak egy kisebbségi részesedéssel.
1540458009

Mégsem készül az ArmA 4

A Bohemia Interactive PR-osa egy frissen kiadott közleményben jelentette be, a korábbi pletykákkal ellentétben nem készül az ArmA negyedik része, ráadásul a következő években nem is terveznek folytatást bejelenteni.
1527681680

Humble Bundle-ben az ArmA-játékok

Az utóbbi években meglehetősen a háttérbe szorultak a realisztikus, taktikai FPS játékok. Az új Humbe Bundle ezen próbál meg némileg változtatni; viszonylag olcsón juthatunk hozzá az ArmA-franchise remekeihez.
1488384000

ArmA-játékok az új Humble Bundle-ben

Örülhetnek a harci szimulátorok rajongói, ugyanis a zsáner egyik legjobb sorozata került be a Humble Bundle új csomagjaiba. Szinte az egész trilógiát magunkévá tehetjük kedvezményes áron, kiegészítőstül és DLC-stül .
1414697688

Heti akciók és leárazások - Halloween Special

Elindult az évente hagyományosan megrendezett Steam Halloween Sale, melyhez ezúttal mások is csatlakoznak. Fáradjatok beljebb és szemezgessetek a Gamekapocs által összegereblyézett akciók és leárazások tömegéből!
1400392824

Ma még ingyenes az ArmA: Cold War Assault

Tizenöt éves a cseh Bohemia Interactive, s ennek alkalmából a fejlesztők ingyen elérhetővé tették az első játékukat, a 2001-ben megjelent Operation Flashpointot, amely mostanság ArmA: Cold War Assault címen fut.
1389978000

Humble Weekly Sale - főszerepben a Bohemia

Elrajtolt a legújabb Humble Weekly Sale, ezúttal a Bohemia Interactive jóvoltából szerezhettek be egy szupertartalmas pakkot: benne van az első két ArmA és az UFO: Afterlight is többek között.
1376654400

Blogajánló: ArmA, Max Payne és God of War

Megkésve bár, de törve nem, itt van újra a blogajánló. A legutóbbi jelentkezésünk óta rengeteg blog született, ráadásul a legtöbbjük nyugodt szívvel ajánlható lehetne. Ennek ellenére megpróbáljuk megkeresni a legjobbakat.
1373716800

Újabb két céget pipáltak ki a hackerek

Az ArmA-játékokat jegyző Bohemia Interactive és a Konami is hackerek áldozata lett, a felhasználóik adatait ellopták, egyedül a pénzügyi információkhoz nem fértek hozzá a bűnözők.
1311404400

Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.