HWSW: Az ünnepekre boltokban lesz a Windows 7

  • Írta: Daks
  • 2009. május 12.
  • Hardver
Link másolása
Végre hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy a Windows 7 még az idén piacra kerül. A premierre valamikor októberben kerül majd sor - írja az új HWSW.
Végre hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy a Windows 7 még az idén piacra kerül. A premierre valamikor októberben kerül majd sor - írja az új HWSW.

Május 5-én jelent meg a Windows 7 megjelenésre szánt változata, Steven Sinofsky szerint a Microsoft feladata most az, hogy a letöltések és a visszajelzések alapján elvégezze az utolsó simiításokat a kódon, ami gyakorlatilag állandó tesztelést jelent. A Microsoft leginkább a telepítéssel, biztonsággal, a hardverkompatibilitással, az akalmazáskompatibilitással kapcsolatos lehetséges problémákat szeretné felgöngyölíteni.

A Sinofsky által felvázolt menetrend szerint a Windows 7 augusztusban érheti el az RTM (release to manufacturing) állapotot, ekkor megkezdődik a terjesztés, először a számítógépgyártók felé ezt követően a boltokban is megjelenhet a dobozos operációs rendszer, illetve kaphatók lesznek a Windows 7-tel telepített PC-k. A számos Microsoft-termék érkezésének idejét korábban már pontosan megjósoló TechARP.com szerint a Windows 7 érkezését október 23-ára időzíti a szoftvervállalat, blogbejegyzésében Sinofsky azonban hangsúlyozta, a Microsoftnál még mindig nincs kitűzött dátum.

Érdekel az új Windows?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
7.
7.
Hondoro
Nekem megvan srácok. Probáljátok ki, nagyon brutál. A Vista elmehet mellette. Le tudjátok szedni a microsoft oldalárol, és tesztelhetitek. Ajánlom mindenkinek aki nincs megelégedve a Vistával.
5.
5.
Vincenzo
4: hivatalosan a legújabb windows, aminek más a neve, de tulképp a vista egy felújított és optimalizált változata lesz.
4.
4.
laptop12
nekem vista van, de akkor ez most a vistának újabb változata, vagy a legújabb windows program, aminek más lesz a neve?
3.
3.
Mathia$
Majd megnézek róla pár véleményt...addig marad az xp :P
2.
2.
Raam989
Minden vágyam, hogy karácsonyra egy Win7 telepítő lemezt hozzon a Jézuska nekem... xD



Amúgy, honnan tölthető le ez a megjelenésre szánt változat? Ingyenesen hozzá lehet férni nemde?
1.
1.
tjames
Még egy ok a gépfejlesztésre! norb: mikor érsz rám?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...