Gears of War és UT3 játékok az új GameStar mellé!

  • Írta: Daks
  • 2009. május 15.
  • Videó
Link másolása
Különleges ajándékkal kedveskedik a Gamestar - a hamarosan megjelenő májusi számhoz eredeti, dobozos, bolti verziójú Gears of War és Unreal Tournament 3 jár majd!
Különleges ajándékkal kedveskedik a Gamestar - a hamarosan megjelenő májusi számhoz eredeti, dobozos, bolti verziójú Gears of War és Unreal Tournament 3 jár majd!


A két népszerű játék közül az újságárusnál lehet majd választani, a magazinok fele-fele arányban tartalmazzák ugyanis a dobozzal, kézikönyvvel, CD-kulccsal, és minden egyéb extrával rendelkező blockbustereket. Emellett mindenkinek jár majd egy 1 évig legálisan használható Windows 7 RC kiadás, teljesen ingyen - jó kis ajánlat, nem?
63.
63.
killzone2
A GameStar-t már én sem nagyon veszem, vagy csak akkor ha tom,hogy jó game van benne! Tehát holnap 2 GameStar vásárlás! Végre nem 10 éves game van benne :) Legyen már holnap :D
62.
62.
killzone2
65: A Live ebben az esetben a Games for Windows LIVE ez mostanság jó néhány játékban benne van! Pl: Gears of War, Kane and Lynch:Dead Men, Universe at War,hogy pár régebbi nevet említsek! Mostani névnek meg pl ott van a Dawn of War 2! A Games for Windows Live nagyon hasonlít a XBOX Live-hoz netes játék terén. Ez egy jó kis kiszúrás igazából a warezolókkal mert nem minden gamenél működik a Hamachi! 8bár biztos van már rá megoldás XD)
61.
61.
laca009
63 mert igaz ps2-es sa-ban szart sem láttam és a pc-sben meg jobb volt télleg...

nah ha vaki az ut3-at veszi és neten fogja nyomni akkor privi-ben szoljon és megadom az msn-em:D
60.
60.
pisti19
Jah már megvan :) Ha valakit érdkel a gammel akkor Live Nickem Pisti19 :)
59.
59.
pisti19
Jah és miaz a LIVE? :D:D:D itt nagyon sokan mondjátok a live otokat mi az? Live Messenger? vagy micsoda? :D:D:D MEr ha olyan akkor csinálok énis oat. :D:D
58.
58.
pisti19
Császtok!

Énis megveszem majd a Gears of War os változatot.

És Lehetne Multiba vagy cooperativba játszani.

Aki akar jáccani az vegyen fel: marosi90@msn.com. -MSN.
57.
57.
t.roli
Én is azért jöttem ide és azért nem fezetek már a gamestárért két éve, mert nagyon meguáltam, hogy minden oldal eején azt bizonygatják maguknak, hogy a PC él és virul. Én a PC ajnározásra nem voltam kíváncsi, ellenben a videójátékokra igen, csak ami konzolos volt, az az ő cikkeikben CSAK egy jonzol játék volt, míg ha PC re jelent meg valami akkor.... (San Andreas volt tán kívétel, de amikor bejelentették a PC-s átiratot, egyből jobb volt a játék, egyből a textúrák meg a látótávolság, no én erre nem voltam kiváncsi több oldalon keresztűl). Ellenben most lehet 2 őt is veszek :)
56.
56.
laca009
87 fura hogy nem nézitek a gs-ben is vannak hírek konzolos játékról bár igaz hogy fikázzák de titán lábakon állo tényekkel pl a pc guruban az 5 tény ha vaki olvasta tudja miröl beszélek:)
55.
55.
Optimus Prime
"Collect them all!"

Még a kettő is jó vétel, hisz akkor sincs ott, mintha boltban vennénk egyet. Bár nekem kétségeim vannak. Egyébként az UT3-hoz nemrégiben jött egy magyarított Titan patch, aki szokta figyelni a CDProjekt oldalát az láthatta.
54.
54.
megalonagyix
majd én fogok.. csütörtöktől XD
52.
52.
Unrad
PLZ aki Gears of Warral multizik az, a Gears of War fórum topikban írja ki a LIVE nicknevét. :) Hogy együtt tolhassuk.
51.
51.
Mathia$
51: én ezért is váltottam még gamekapocsra mert nem tetszett ahogy fikázták a boxot meg a ps3at :)
50.
50.
maestroo
Gyertek GOW-ozni !!! Már jóideje tolom multiban, hatalmas játék! A beragadásról annyit, hogy ritkán fordul elő, akkor is 1 gombnyomás, és már mehetsz is tovább. Aki multizni akar, az live-ra amerikai címmel csináljon acc-ot, máshogy nem fog menni! live nickem: petkomacko
49.
49.
watto
54: te is aztán jól elolvastad a dolgokat... gratulálok
48.
48.
killi
..jól hangzik, de mennyibe fog kerülni az újság? 22ezerbe? XD
47.
47.
laca009
49 meg illegális mivel ez olyan kiadás lesz amit csak a gamestar ujsággal együtt lehet forgalomba hozni szal ha eladod akkor kell számolnod a következményekkel ...
46.
46.
Glek
49: Tök logikus! És ki lesz akkora állat, hogy drágábban vegye meg, mikor újsággal együtt olcsóbb? :D Plussz ezren akarnak majd szabadulni a játékaiktól. :)
45.
45.
Unrad
50# Nincs, mert a GameStar az Pc orientált havilap.
44.
44.
brolin10
Csak pc játékkal van?X360 játékkal nincs?
43.
43.
megalonagyix
de ha valakinek van esze megveszi a magazint de nem kell neki a játék, akkor eladja drágábban :D
42.
42.
laca009
41.
41.
laca009
www.gamestar.hu/gears-of-tournament.html

itt a video
40.
40.
laca009
ut3 az jöhet :D !!!!!! meg a win7 is ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...