Bearanyozódott az Armed Assault folytatása

  • Írta: gerappa
  • 2009. május 22.
  • Hír
Link másolása
A srácok a Bohemiánál sikeresen befejezték a nagysikerű Armed Assault folytatását! A taktikai lövölde május 29-én jelenik meg először Németországban.
A srácok a Bohemiánál sikeresen befejezték a nagysikerű Armed Assault folytatását! A taktikai lövölde május 29-én jelenik meg először Németországban, aztán júniusban az USA-lakosok is megkapják a magukét.



"Tíz év. Ennyi időt töltött a cseh Bohemia Interactive minden idők legrealisztikusabb harctéri szimulátorainak megalkotásával. Tíz év tapasztalatainak hála az Operation Flashpoint című remekművel a köztudatba szárnyaló csapat aktuális munkájának gyümölcse lassan beérik, hogy az eddigi legmodernebb taktikai shootert tegye le az asztalra."

Érdekel, hogy milyen lett az ArmA 2?
Olvasd el Zoenn béta tesztjét!
6.
6.
nomcsa
hát mit mondjak..leszedtem a német verziót május 30 án és mikor fel raktam és elinditottam egy gusztustalan főmenü fogadott,ezek után megnéztem a controlst nehogy félreértsek valamilyen gombot..ha a billentyűzet 9/10 ét nem kell használni,akkor semmit sem,leül,akciógomb,parancs,szabad nézés,futás,séta,átugrás,stb..2 perc mire játék közben megtalálom a jó gombot mire lelőnek!

A grafika pocsék,nem is értem hogy lehetett ilyen gépigénye..a szájmozgás a jedy academy küldetés elötti menüjében beszélő luke skywalkerre emlékeztetett,ha lelövöd az ellenséget akkor (40%) olyan bug lesz amitöl én 10 percen át szakadtam,a katonák hangja mint ha lefekvés elött álmosan még mesélnek egyet,a zene sz_r,a játékélményt elrontja a 400 darab különböző gomb amit fejben kell tartani 2 másodperc alatt megnyomni,célt nem nagyon láttam az elsö éles bevetésben,amikor mentettem egy sebesültet (meglöttem az egyik ujját) akkor vonszolni kellet,és lenéztem bajtársamra..hát azt vettem észre hogy taposok a fején vagy mi..jo kis bug volt xD

utólag annyit,hogy a játéknak egy jo része volt,amikor a helikopterben csücsültél és veled voltak ugy 4 en..nah annak volt feelingje..többi mind ürülék benne..2 pont a jo helikopteres részért

használati utasítás:F8,jobb klikk és törlés,Delete..nem akarok elszomoritani senkit de ez a játék vetekszik a vivisectorral..nah pá
5.
5.
nomcsa
érdekes..sehol se találom pedig ha minden igaz 2 napja megjelent..még német oldalakon sincs :S
3.
3.
Werewolfmayer
Mathia$: az OFP2 elvileg lesz konzolra szeptemberben.

Az ARMA2 konzol verzióját elvileg törölték, de lehet, hogy később megjelenik. Vannak arra utaló jelek, hogy box-ra fejlesztik tovább a cuccot.
1.
1.
Mathia$
Boxra vagy ps3ra nem jön?

esetleg az op2???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...