Sziget 2009: Diákjegyek továbbra is féláron!

  • Írta: Daks
  • 2009. május 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Biztos sokan hallottátok már, hogy a felsőoktatásban tanuló diákok akár 50%-os kedvezményt is kaphatnak a Sziget jegy árából. Még nem késő szervezkedni!
Biztos sokan hallottátok már, hogy a felsőoktatásban tanuló diákok akár 50%-os kedvezményt is kaphatnak a Sziget jegy árából. Még nem késő szervezkedni!


Az akció lényege, hogy az egyetemre és főiskolára járó diákok olyan csoportos (ottalvós illetve hazamenős) bérleteket vásárolhatnak, melynél a kedvezmény a csoport létszámától függ. A maximum 50%-os árcsökkenést 46 fős csoporttal lehet elérni, nem könnyű azonban ennyi embert összeszedni. Ha még nincs csoportod, itt az idő egy kis szervezkedésre, keress a Gamekapcson olyan embereket, akikkel szívesen társulnál, és irány a Sziget!

Bővebb infó:
Sziget.Meex.hu
10.
10.
Scoo
Az elmúlt öt évben mindig voltam a Szigeten (persze sose kellett vennem jegyet, mert pénzt nem adnék érte), de azt kell mondjam, hogy már baromi rég nem a magyaroknak szervezik ezt az egészet. Legalábbis a zenei felhozatala egyre rosszabb. Főleg, hogy tavaly a Metál sátort is áthelyezték és ezzel egyben ki is herélték.
9.
9.
damien!!!
Hát engem csak az Offspring meg a Ska-p érdekel. Kár h középiskolásoknak nincs a kedvezmény.
8.
8.
OldM4n
Az első két szigeten szervezőként melóztam. Király volt. Aztán, ahogy egyre inkább a zsé motiválta a társaságot (Popsi sziget, meg T-boy sziget, vagymi' ) és csak a profit számított egyre profibb lett. És egyre kevésbé vonzó. Most nekem a sziget csak egy hülye idétlen koncertsorozat, ami csak arra jó, hogy részeg- belőtt idióták összebarmolják a parkokat. (Nem. Nem kell, hogy tessen a véleményem. El kell fogadni, és kész.)
7.
7.
Vincenzo
Offsprinre énis szívesen kimennék:P...tavaly VOLT-on nagy koncit nyomtak..meg Ska-P ra is ki néznék, csak rohadt drága:(
6.
6.
Batri
idén engem sem nagyon vonz...csak a The Offspring ami engem érdekelne... na majd ha jön a Good Charlotte, Simple Plan vagy a Green Day *.*
5.
5.
Optimus Prime
Én 100%-os kedvezménnyel sem mennék a Szigetre. XD
4.
4.
megyesfalvi_2007
#bocs, valamit véletlenül lenyomtam és elküldte a kommentem félkész állapotba. :-))))

Szoval én csak a FélSzigetre megyek vizimentonek, mert azt legalább nálunk szervezik, a Sziget egy kicsit messze van tolem.

http://www.cokelivepeninsula.ro/hu/
3.
3.
megyesfalvi_2007
En csak a FélSzigetre megyek,oda is vizimentonek, mer mert a Sziget nekem egy kicsit messz
2.
2.
Vincenzo
én mennék szívesen, de csak szeptemberben kezdem az egyetemet:(
1.
1.
drip
Kijön velem Szigetre ? xDxD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...