Egy héttel később jelenik meg a FUEL

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 24.
  • Csúszás
Link másolása
A Codemasters bejelentette, hogy késni fog a 26-ára várt FUEL megjelenése, de szerencsére csak egyetlen röpke héttel. Az új dátum június 5-e.
A Codemasters bejelentette, hogy késni fog a 26-ára várt FUEL megjelenése, de szerencsére csak egyetlen röpke héttel. Az új dátum június 5-e.

Ugrás a galériához


Természeti csapásokkal tarkított területeken versenyezhetnek majd a FUEL játékosai, ám sajnos erre még egy héttel tovább kell várni. A Codemasters bejelentette a játék késését, ám csak egy héttel kell tovább számolni a napokat. A késés mellett azt is megtudtuk, hogy a játék bekerül a Guinness rekordok könyvébe, ugyanis több, mint 14 000 négyzetkilométernyi bejárható területtel csalogatja a játékosokat, s ekkora terület rekordnak számít. Nem kell már sokat várni, hogy belevethessük magunkat a féktelen száguldás örömteli óráiba.
8.
8.
hakydakillah
remélem az az óriási terület nem a hátrányunkra lesz, és nem fog kelleni a térkép egyik sarkából a másikba utazni egy verseny megkezdésére... De ha Codemasters keze van a dologban, akkor csak kiváló játékot kaphatunk :-)
7.
7.
OldM4n
...megyek, a kardomba dőlök... :))
5.
5.
Gillette
Valaki tudja milyen lesz a gépigénye?
4.
4.
Mathia$
3:inkább élethű is lehet, lehet éppen 1 nagyot fog taszódni a csávó xDD
3.
3.
naranc5
1 : LOl, tényleg, de rossz :D
2.
2.
Mathia$
Kár érte :(((

Már nagyon várom!!!

Remélem nem lesz monoton játékmenet
1.
1.
jacksperrow
a második képen lejött a lánc a fogaskerékről nem ? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...