E3 2009: Konami konferencia és új Kojima játékok

  • Írta: InGen
  • 2009. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Magyar idő szerint pontban éjfélkor elkezdődött a Konami E3-as konferenciája is, elsőként pedig Kojima jelentkezik négy játék bemutatójával.
Magyar idő szerint pontban éjfélkor elkezdődött a Konami E3-as konferenciája is, elsőként pedig Kojima jelentkezik négy játék bemutatójával.

Elsőként bejelenti, hogy készül játéktermi változat az MGS-ből, Metal Gear Solid Arcade néven, speciális irányítással, sőt 3D-s szemüveg támogatással. Kár, hogy egyedül csak Japánban fog megjelenni.

Újra beszél a Metal Gear Solid: Peace Walkerről, és ismét levetítették a trailert, amit tegnap is láttunk a Sony konferencián. Az anyag 2010-ben debutál, és Kojima teljes erejével dolgozik rajta.

A mester kicsit bővebben beszél a multiplatform Metal Gear Risingról is. Elmondja, hogy a játék megjelenik PS3, Xbox360 és PC (!) platformokra, bár utóbbira valószínűleg később. A központi karakter Raiden, a játék stílusa pedig továbbra is marad lopakodós-akció. Az MGS4-et készítő csapat dolgozik rajta, de ő maga nincs benne teljesen a projectben, csak producerként és felügyelőtisztként van jelen.

Negyedik, és egyben utolsó bejelentése, hogy szintén az ő felügyelete alatt, de a Konami európai stúdiójában készül az új CASTLEVANIA játék, amivel teljesen újra szeretnék éleszteni a sorozatot, 3D-ben, mindent büntető módon, a nyugati játékfejlesztők stílusában. Első ránézésre a cucc kicsit hasonlít a God of Warhoz, ami mindenképpen jó jel, hiszen a 3D-s PS2-re megjelent Castlevania játék enyhén szólva is felejthető volt. Megjelenés PS3 és Xbox360 platformokra, 2010-ben.
6.
6.
wolf15
És PES hol van?Pedig volt róla infó dögivel...
5.
5.
hakydakillah
Már a Castlevanie is jön Xbox-ra? Ez aztán a jó hir :-)
4.
4.
Mathia$
Tényleg! InGen E2 van írva! :)))

A rising szerintem gyengébb lesz mint a 4 :(((, pedig kedvenc frencsájzom a MGS.

A Castlevania bizti jó lesz!
3.
3.
vaszimaszi
A rising-nel kene javitani hogy nem csak kizarolag xbox 360-ra mert a jatek bemutatojanal azt irja!
2.
2.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...