Jön a SceneCON 2009 digitális művészeti találkozó

  • Írta: Daks
  • 2009. június 6.
  • Hír
Link másolása
Idén június 20-21. között rendezik a SceneCON 2009 nemzetközi számítógépes találkozót, ahol a digitális művészetek rajongói mérik össze tudásukat.
Idén június 20-21. között rendezik a SceneCON 2009 nemzetközi számítógépes találkozót, ahol a digitális művészetek rajongói mérik össze tudásukat.

A rendezvényen a szokásos versenyprogramokon kívül (realtime demo, zene, fotó, grafika és animáció) szakmai előadások, a jatékosok örömére konzol terem, valamint Rock Band verseny is lesz. Idén újdonságként a http://jatekfejlesztes.hu-val közösen szervezett mini játék fejlesztői versenyen is indulhatnak az érdeklődők.

Az eseményre bárki nevezhet fotójával, grafikájával, animációjával, játékprogramjával vagy zenéjével, amiket a rendezvény keretein belül kivetítve, kihangosítva mutatnak be. A győztes alkotásokról a közönség szavazatai fognak dönteni. A jelentkezés/nevezés a versenyekre a helyszínen vagy interneten történhet. Mindemellett a partyn folyamatosan nagyméretű kivetítőn lesznek láthatóak az elmúlt évek legszínvonalasabb demoscene produkciói, illetve természetesen csúcspontként a direkt a partyra nevezett legújabb alkotások.

Természetesen értékes tárgynyeremények várhatóak.

A szervezők minden érdeklődőt és megmérettetni vágyó
alkotót (fotóst, zenészt, grafikust, programozót, animátort) örömmel várnak.

Bővebb információ:
A party honlapja
A versenyek szabályai és díjazása
3.
3.
winhate
Na vegre mar vartam remelem sok AMiga es Playstation Machintos , C64 , Atari , Sinclair , ZxSpectrum lesz :)

Pc kell a kutyanak :D
1.
1.
Gael
Daks,meg lehet szerezni valahol a konferenciak anyagat?Rogziti valaki?Engem kimondottan a fotozassal,kepkidolgozassal kapcsolatos resz erdekelne?Tudsz valamit errol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...