Szeptemberben érkezik a Dirt 2 demója

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Codemasters új szintre emelte a versenyzést a Dirt első részében, s ugyan ezt szeretnék művelni a második résszel is, amelynek szeptemberben érkezik a demója.
A Codemasters új szintre emelte a versenyzést a Dirt első részében, s ugyan ezt szeretnék művelni a második résszel is, amelynek szeptemberben érkezik a demója.

Ugrás a galériához


A rally játékok kedvelői már jól ismerik a tavalyelőtt, tragikus körülmények között elhunyt versenyző, Colin McRae nevével fémjelzett játékokat. A Codemasters mindig is értett ahhoz, hogy csináljon minőségi autóversenyt, s ezt a Dirt megjelenésekor ismét bizonyította. A fejlesztők állítása szerint a második rész sokkal jobb lesz, mint elődje, szebb grafikával és fizikával rendelkezik majd, valamint több és nagyobb pályákkal. Erről a változásról mi magunk is meggyőződhetünk a vásárlás előtt, ugyanis szeptemberben megjelenik a kipróbálható változat, várhatóan mindhárom platformra.
15.
15.
daniel110098
még nem néztem de biztos jó lesz
14.
14.
cemi
Az elöd sem volt semmi, legalábbis engem nagyon megfogott a graff, a pálya, és a fizika, de ha itt überelik, akor mi lesz itt?valoság?

Egy a lényeg várom, bár nem szeretem az autos cuccokat de ö kivétel, mióta játszottam az elsö résszel, és onnan folytattam a többivel-külön öröm anyumnak, hisz ö egy igazi rajongó, és ahogy vezet...bár nekem menne ennyire jól
12.
12.
OldM4n
Pont jókor, a kölkök elhúznak suliba, fősulira, pont szeptembertől ráérek, lehet tolni mint állat. :)) Zsír.
10.
10.
Akkor volna hír hogyha mostanában jelenne meg a demó, ez így csak szemétség.
8.
8.
JcGross
Most mért nincs "a héten megjelenő játékok" cikk?
7.
7.
Ghost
Köszi az észrevételt így utólag is.
5.
5.
sQr`
...én még mindig úgy javítanám, hogy "szebb grafikával és fejlettebb fizikával", de köszönjük a javítást.
4.
4.
sQr`
Valamint "szebb fizika" mint olyan, nem létezik...
2.
2.
tjames
Hát ez várólistán van..... :)
1.
1.
Dcrysis02
Sanyikám hogy fog örülni ennek, jesszusom.Tűkön ülve várja már ezt a játékot.Azt hiszem lesz egy pár versenyünk LIVE-on.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...