Mégsem jelenik meg júniusban a Battlefield 1943

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 10.
  • Hír
Link másolása
A nagy kiadókra jellemző a döntésképtelenség, egyik nap nagy hévvel bejelentenek valamit, majd másnap értesítenek, hogy elnézést, de elírás történt.
A nagy kiadókra jellemző a döntésképtelenség, egyik nap nagy hévvel bejelentenek valamit, majd másnap értesítenek, hogy elnézést, de elírás történt.

Ugrás a galériához

A minap is hasonló eset történt. Tegnap az örömtől remegve számoltunk be róla, hogy a hónap végén, huszonötödikén végre megjelenik a Battlefield 1943, a második világháborús Battlefield-játék újragondolt változata Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A nap folyamán viszont kiderült, hogy az Electronic Arts elírta a dátumot, s egyelőre nem is tűzött ki újabbat: a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a nyár végén érkeznek a játék konzolos verziói, míg a PC-s változat továbbra is szeptemberre van datálva.

6.
6.
hompola
istenem de utálom ezt... elírták, meg megint a pcvel babrálgatnak... emlékeztek még a battlefield bad comapny 1-re, amiben megerősített hír volt hogy a bc megjelenik pc-re? ha nem:

http://www.gamekapocs.hu/hir/5353/GC+2006:+Battlefield+Bad+Company+PC-re,+ez+tuti
úgyhogy félek, hogy :sokat fog késni pc-re/meg sem jelenik...
5.
5.
tDr1v3r
4: Van topikja neki... /OFF

Témához: miértnem képesek kiadni? tjames is mondta előttem, hogy uborkaszezon van az ilyenekből... most lenne ideális, sok ember otthonmarad, és erre költenék a drága ms pontjaikat... :D
4.
4.
szollar77
Halo mindenkinek!!tudom,hogy nem ide valo de segitséget szeretnék kérni töletek!!!Crysis Warhead!!!Elakadtam a szénbányában nem tudok kijutni vagy én vagyok nagyon béna vagy nagyon el van rejtve a kiut!!!Segitene valaki aki tudja????Elöre is köszi!!
3.
3.
tjames
Azt gondolom, hogy ilyen típusú játékokból most van uborkaszezon, most kéne piacra dobni. Nem lenne ellenfele. Nemtom az Operation Flashpoint2 mikor jön...de azt ennek meg kéne előznie szerintem.
1.
1.
Quigglez
A játék kész van és ki lett adva az MSnek meg a Sonynak. Nem tudom mit pöcsölnek vele ennyit...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...