Battlefield 1943

A Battlefield 1943 visszatér az alapokhoz, s második világháborús multiplayer mókát ígér a PC-, PS3- és X360-tulajoknak.

Battlefieldeket és a Mirror's Edge-et is törli a boltokból az EA

A játékokat törlik a digitális áruházakból, azokat megvásárolni nem lehet majd, illetve az online funkciókat is lekapcsolják. Az offline játékmódok és az egyjátékos elemek továbbra is játszhatóak maradnak.

Battlefield 1943 - Xbox One-on és EA Access-szel is

Mától Xbox One-on is játszható a 2009-ben megjelent második világháborús shooter. A játék emellett bekerült az EA Access Vault könyvtárába is, így az előfizetők egy újabb klasszikus címmel gazdagodhatnak.

A DICE nem akar Battlefield-gyár lenni

Hiába négyéves a DICE legutóbbi olyan projektje, aminek a nevében nem szerepelt a Battlefield szó, a fejlesztőcég meggyőződése szerint a csapat nem Battlefield-gyár, és különben is vannak olyan készülőfélben lévő játékaik, amik nem köthetők a háborús FPS-hez.

Mégis jár BF1943 a PS3-as Battlefield 3 mellé

Úgy látszik, megtette a hatását az EA ellen nemrégiben benyújtott csoportos kereset, miszerint a kiadó átverte a PS3-as játékosokat és az ígéretekkel ellentétben mégsem adott ingyen BF1943-at a DICE legújabb háborús shootere mellé. A cég úgy döntött, mégis állja a szavát.

Pereskedés az elmaradt BF1943 miatt

Csoportos keresetet nyújtott be az EA ellen az Edelson McGuire ügyvédi iroda, e szerint a vádolt cég ingyenes Battlefield 1943-at ígért ösztönzésképp a PS3-as Battlefield 3 mellé, ám az ajándék végül elmaradt. A fogyasztók képviselete úgy véli, a "becsapott" fogyasztókat az EA nem kárpótolja.

Mégsem jár Battlefield 1943 a PS3-as BF3 mellé

Az E3-as bejelentéssel ellentétben mégsem kapnak Battlefield 1943-at a PlayStation 3-as Battlefield 3-vásárlók. Nem tudni, hogy az EA miért gondolta meg magát, de cserébe a Sony gépén játszók egy héttel hamarabb élvezhetik a jövőben érkező kiegészítőket, mint a többiek.

DICE: nem portolunk meglévő játékokat Wii U-ra

A Battlefield-széria fejlesztői is látják, mekkora lehetőségek vannak a Nintendo jövőre érkező új konzoljában, de már előre leszögezték, hogy nem készítik el a meglévő játékaik Wii U-s változatát. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy tutira nem játszhatunk a Battlefield 3-mal az új rendszeren.

Törölték a PC-s Battlefield 1943-at

A DICE sajnálattal közölte, hogy immáron hivatalosan is törlik a Battlefield 1943 és a Bad Company 2 - Onslaught PC-s verzióját. Elmondásuk szerint a döntés nehéz volt, de így jobban összpontosíthatják erőiket a közelgő Battlefield 3-ra. Talán az EA fokozott munkatempót követelt meg?

Szép eredményekkel zárt a Microsoft

Míg nagytestvérünk, a HWSW, arról számolt be, hogy a Nintendo nem teljesített valami fényesen 2010-ben, mi arról számolhatunk be, hogy a Microsoft viszont igen. Nem csak az Xbox 360 eladásai voltak kiválóak, de a Kinect is szárnyalt, és az Xbox Live is minden korábbinál sikeresebb.

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.