Batman: Arkham Asylum - 10 percnyi gameplay

  • Írta: tjames
  • 2009. június 29.
  • Hír
Link másolása
10 percnyi videót láthatunk most a játékból, érdemes meglesni. Láthatjuk végre milyen lesz a menürendszer, s hogy hogy indul a játék, egyelőre béta változata.
10 percnyi videót láthatunk most a játékból, érdemes meglesni. Láthatjuk végre milyen lesz a menürendszer, s hogy hogy indul a játék, egyelőre béta változata.


A növényzet sajnos semmivel sem jobb közelről, mint a Turok 2-ben, ez sajnálatos. Az ezután közetkező bunyós részből az látszik, hogy az ütések kidolgozottak, a kombók és az időbelassítás látványos, de a hangok hosszú távon idegesítőek lehetnek, és a kombószámláló meg kifejezetten hack'n'slash szerűvé teszi. A videóban 06:01-kor egyszer csak a semmiből előtűnő katona elég furcsának tűnik. Javítandó, még akkor is ha a kamera miatt nem látszott korábban. De hogy ne csak hibákat soroljak egy még meg sem jelent játékból: alapvetően jónak tűnik az eddig látottak alapján. S mivel nem csak ilyen most látott módon lehet a küldetéseket megcsinálni, azaz kerülni is lehet a konfrontációkat, és meg lehet oldani a feladatokat másként, lopakodva is. Ez a nagy csihipuhi nem mindenkinél nyerő. De hátulról támadva, bekerítve, óvatosan csendben gyilkolászni, az jöhet!
20.
20.
Lenny
baszki nem hiszem el! végre megrendelhetném, abból a pénzből amit kerestem, de muter behúzta a felét. 4000 Ft kéne de csak 10-én tudja odaadni. faszom kivan h mindíg várni kell! vége kiadták erre pénzem nincs rá! nem fogok 10-éig várni vele, haveromnál kipróbáltam a demot, és megrohadok ha nem játszatok vele
19.
19.
Lenny
Basszameg el sem hiszem! Végre egy király Batmanes játékot is kaptunk. A Pókemberes játékokkal már televan a tököm:D és még egy jó hír h Joker lesz benne a főgonosz, aki a kedvenc ellenségem az 1989-es film óta:D olyan erős PC-m nincs h fusson rajta, de hál istennek megjelenik X360-ra is:D
18.
18.
dannyone
lemaradtam én is.This SUX
17.
17.
Evilsmile
Az Eidos törölte a videót, mert valszeg nem hivatalos. Szal aki látta jól járt, aki meg nem az le maradt. mint pl én is.
16.
16.
Macifasz
Hm...nem tudom mi lehet a problema, nálam nem írt ilyet. Meg youtubeos videónál meg talán még nem is ütköztem efféle hibaüzenetbe.
15.
15.
Mathia$
Macifasz, nekem ezt írja:An error occurred please try again later.

magyarul: Hiba történt kérem próbálja újra később.
14.
14.
Macifasz
Úgy néz ki MathiaS, hogy csak neked nem jön be. No offense;-)
13.
13.
Mathia$
Csak nekem nem jön be a videó?
12.
12.
SGT_PETER
Nagyon várom már komálom Batmant :D
10.
10.
Takuma Sato
Teljes mértékben felcsigázott. Csak ne csalódjak nagyot benne.

Tetszik a sok kombó, meg bunyó. Ami egy pöppet elbizonytalanít, az, hogy oly lopakodos részek is lesznek. Ha jól értelmeztem.

Azok valahogy nem fekszenek. Inkább szeretem a berohanok,aprítok, oszt csak a hullák között kell masirozni, stilusu gémek.

De nekem meglessz az már egyszer tuti.
9.
9.
XRaptor
Azért a Mass Effect befigyel:DxD LOL
8.
8.
Mario18
Na utána néztem a játék megjelenik Xbox-ra Ps3-ra és Pc-re. Viszont Ps3-on lehet majd játszani Joker karakterével.
7.
7.
Giga0509
6:szted ha gomboknak a meg b volt kiírva akkor ps3 exkluzív?Egyébként nekem tetszik,grafika is tök jó.Nekem bejön nagyon :)
6.
6.
Kyuubi
Nem, ott van a cím alatt hogy PC, PS3, X360!
5.
5.
Mario18
Jol tudom hogy ez a játék PS3 exkluziv?
3.
3.
Kyuubi
A grafika nem néz i valami jól, kicsit az X-Men Originsre emlékeztet. Egyébként meg idegesítően sokáig kell püfölni az ellenfeleket.
2.
2.
koffein
kökemeny. ez tetszik benne, hogy te välasztod meg a gyilkoläsi stilust. Lopakodsz es csenben ölsz vagy befutsz a tömegbe es szetcsapsz mindekit :P
1.
1.
K.G.
Nekem tetszik. A Splinter Cell Convictionig megteszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...