Két hét múlva érkezik az új Watchmen

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 9.
  • Bejelentés
Megannyi kavarás után végre kitűzték a Watchmen: The End is Nigh című játék második, s egyben befejező epizódjának megjelenési dátumát.
Megannyi kavarás után végre kitűzték a Watchmen: The End is Nigh című játék második, s egyben befejező epizódjának megjelenési dátumát.

Ugrás a galériához

A Warner Brosnál mindenkire gondoltak, így a Watchmen számos kiadásban jelenik majd meg, szinte mindegyik más időpontban - most leírjuk, hogy mikor mit találtok meg a boltok polcain, tessék figyelni, mert csak egyszer mondjuk el!

A korábbi hírekkel ellentétben a befejező epizód PS3 és X360 mellett PC-re is megjelenik majd, kizárólag letölthető formában. A legjobban talán a PS3-tulajok járnak, akik mindkét játékot megkapják a film rendezői változatával együtt, körülbelül 50 dolláros áron. Az X360-as játékosok a mozi nélkül mindezt 30 dolláros vásárolhatják meg szintén július 21-től. Aki esetleg nem szeretné újra megvenni az első részt, letöltheti magában is a másodikat: a 15 dolláros játék PS3-ra és PC-re július 29-én, míg X360-ra augusztus 26-án jelenik meg.

7.
LonGleY
Ez borzalmas... konzolbüdös konzol összetettséggel...
6.
Maxxer
nemúgyvolt hogy nemjön ez pc-re? :O

na mindegy akkor most pozitiv csalódás ,már várom:p az 1. jóvolt szerintem
5.
pjoco
X-men überebb volt! Ez csak átlagos verekedős, de annak elég jó! :P
4.
felegyi
Épp ideje! Az első része über volt
3.
SamS
nem úgy volt hogy egy korongon kihozzák a játékokat egybe ? most meg már csak letölthető formába ? :S xboxon kinyomtam volna mindkettőt ha korongosan belehetett volna szerezni, de letölteni nem éri meg. akkor majd pc-n kiviszem a 2.at :D
2.
trialboj
Sosem ertettem, mire jo ez a kavaras? Kinek jo ha minden platformra mas idopontban hozak ki? Csak ellenszevesnek tunnek a kedvezotlenul jart vasarlok szemeben!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...