Watchmen: The End is Nigh

A sikeres képregény alapján készülő játék, amely az 1980-as évek alternatív Amerikájába kalauzolja a játékosokat. A játék a mozifilm előzményeit mutatja be.

Az HBO-tól jöhet a Watchmen-sorozat

Lapértesülések szerint a Lost írója, Damon Lindelof már tárgyal a csatornával arról, hogy sorozat készüljön a népszerű képregény alapján. Az új adaptációnak nem lesz köze a 2014-es próbálkozáshoz.

Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az e heti felhozatal bőségesnek tűnik, de a jó játékok után még mindig kutatni kell: a Batman: Arkham Asylumot és a Dissidia: Final Fantasy-t feltétlenül próbáljátok ki!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

A jövő heti kínálatból mindenképpen érdemes kiemelni az új The King of Fighters-t, de említésre méltó darab lesz az East India Company és a Wii Sports Resort is!

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a jövő hét nem ígérkezik túl bőségesnek, némi nyalánkság ezúttal is vár ránk: érkezik az új Watchmen és Rock Band, a mozikban pedig debütál az új Harry Potter.

Két hét múlva érkezik az új Watchmen

Megannyi kavarás után végre kitűzték a Watchmen: The End is Nigh című játék második, s egyben befejező epizódjának megjelenési dátumát.

Csődbe ment a Deadline Games

Hosszas kínlódás után a dán Deadline Games bejelentette fizetésképtelenségét, a jövőre tervezett projektjei nem fognak elkészülni - game over.

Lemezen is megjelennek a Watchmen-epizódok

A Watchmen-játékokat fejlesztő Deadline Games egyik munkatársa egy interjú során erősítette meg, hogy lemezen is megjelennek az egyébként letölthető epizódok.

Éjféli screenshotvizit Gamekapocs módra

Újabb nagy adag screenshot gyűlt össze. Sok más mellett van itt Deus Ex 3, Empire: Total War, Merchants of Brooklyn, Race Pro és Riddick is!

Wheelman, Watchmen és Wanted demók a Live-on

A mai nap folyamán újabb ígéretes játékok demói váltak elérhetővé az Xbox Live hálózatán keresztül, mint a The Wheelman, Watchmen és a Wanted.