Új MechWarrior a Transformers 2 készítőitől

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem is oly rég jelent meg a Piranha Games által fejlesztett Transformers folytatásának játékváltozata, s a fejlesztők most az új Mech Warrior részen dolgoznak.
Nem is oly rég jelent meg a Piranha Games által fejlesztett Transformers folytatásának játékváltozata, s a fejlesztők most az új Mech Warrior részen dolgoznak.


Rég érkezett már új epizód az egykor jobb időket is megélt sorozatból, s most a Piranha Games nekilátott, hogy elkészítse a folytatást PC-re és Xbox 360-ra. Az egyszerűen MechWarrior névre keresztelt alkotást az Unreal Engine 3 hajtja, s az ígéretek szerint remek 4 játékos mód is helyet kap a produktumban, valamint szeretnék azt is megvalósítani, hogy mindkét platform tulajdonosai együtt játszhassanak online.
15.
15.
OldM4n
16: Eeeek, tényleg volt a kettőben olyan, hogy a Thundercat-emnek letépték a lábát rakétával. Menni nem tudtam, csak lőni... :)) Ééééés innen szép a nyerés.
14.
14.
Shagy
fú jó videó volt a 3 anno tetszett igen nagy a valószínűsége hogy a polcon köt ki :)
13.
13.
szpet
Azt hiszem várok még egy kicsit a gépcserével, hogy az új vas biztosan elbírja ezt a csodát.

Addig is ingyenessé teszik a négyet.
12.
12.
Quent1n
14: Okés én megyek Atlas ellen de csak ha meg lesz a szükséges felszerelés :) Pár kiló tömény robbanószer, meg egy kis háti rakéta, és már röppentem is be a cuccot a térdhajlatba. :D Te meg közbe játszhatsz céllövöldét. Persze jo eséllyel 10-ből 7-8szor halok de kétszer leszakítom a lábad :D



Egyébként lassan egy film is jöhetne már.
11.
11.
dareal
a hír hallatán a Juggernauts unit aktiválta sorait, reszkessetek! :) (aki nyomta online, annak ismerős lehet ez a név :))
10.
10.
OldM4n
12: Kedves Quent1n, ha kész akkor gyere online gyalog a 100 tonnás Atlasom ellen. :))) Na jó, kapsz 100 méter előnyt, és bizisten nem fogom a railt használni.



Egyébként meg jöjjön má'! (türelmetlen-szmájli!)
9.
9.
Scoo
Pont a hetekben panaszkodtam, hogy de jó is lenne már egy új Mechwarrior játék (anno az első játékom PC-re a Mechwarrior 2 volt írtó brutál introhangulattal) erre tessék, bejelentik, hogy készül. Fasza!
8.
8.
Quent1n
Nagyon várom már kedvenc sci-fi univerzumom van vagy 30 könyvem ami erről szól :) MW sorozat mindig is bejött a 3-4 valami eszméletlen király volt! De ne feledkezzünk meg a Mechcommander sorozatról amik szintén nagyok voltak.



Optimus Prime: A 4et még lehet kapni, a kiegeket meg ebayen talán. Amúgy én is arra gondoltam hogy mi lesz katapult után. Jó lenne ha lehetne gyalogosan folytatni de szerintem nem fognak ilyen összetett játékot csinálni. Egyébként lábon is le lehet szedni egy robotot csak nehéz :D





Crysisman: A sztorivonal szerint az emberiség teljesen a fegyverkezésre feküdt rá ezen belül is a mechek gyártására. Légpárnás járművek vannak még meg légűrvadászok meg további űrjárművek. Valóban ezer év alatt lehetett volna repülő autokat is kitalalni de itt jobban a földön maradtak a történet kiagyalói, ami már kb 20 éve történt. Ez egy vérbeli sci-fi univerzum, nem ugy mint pl. a Star Wars ami szintén nagyon szeretek. A BT inkább science a SW meg inkább fiction, meg egy jo adag fantasy :)
7.
7.
Optimus Prime
Szép, látszik az Unreal 3. Eject után mi lesz majd velünk? Lábon megyünk a többi mech ellen? :)

Kár hogy a széria korábbi részei már nem beszerezhetők vagy ne futnak jól újabb gépeken. Ez meg gyanítom már túl über gépet kíván.
5.
5.
Crysisman
azért kicsit ciki hogy 3015-ben ilyen mezei verdák vannak az utakon meg az épületek se valami modernek :S de a robotok tetszenek :)
4.
4.
Ghost
4: Köszi a videót, ki is tettem :)
2.
2.
Ghost
Így van, a cross-platform játék megvalósítására fognak törekedni.
1.
1.
Giga0509
A 2. rész megvolt PS1-re,de az irányításától kikészültem,úgyhogy inkább abbahagytam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...