MechWarrior 5: Mercenaries

A MechWarriors 5-ben újra az egyjátékos kampány került előtérbe - megjelenés valamikor 2018-ban.
Típus: Akció, Robotos

Húsz cím, amivel játszanod kell 2019-ben

Vége az ünnepi uborkaszezonnak, a kiadók és fejlesztők január közepe óta ontják magukból az újabb és újabb játékokat. Lássunk húsz címet, amivel mindenképpen játszanod kell idén!

MechWarrior 5: Mercenaries - gyertek már, mechák!

Már 15 éve várunk egy teljes értékű egyjátékos MechWarriorra, ám a Piranha Games nem kapkodta el a fejlesztést. Évekkel a bejelentés után a MechWarrior 5: Mercenaries lassan révbe ér, az új trailer már egy kiforrott anyagról tanúskodik.

Szeptemberben érkezik MechWarrior 5: Mercenaries

Amióta 2017-ben megérkeztek az első felvételek a MechWarrior 5-ről, azóta minden egyes videón tetten érhető némi javulás, és ez ezúttal sincs másképp. Jövőre végre már akció közben is ki lehet majd próbálni.

2019-re csúszik a MechWarrior 5: Mercenaries

Noha a meches akciójátéknak decemberben kellett volna érkeznie, a Piranha Games sajnálattal jelentette be, hogy ebből nem lesz semmi, csak valamikor 2019-ben számíthatunk a MechWarrior 5: Mercenaries premierjére.

Így rombolunk a MechWarrior 5: Mercenariesben

A Piranha Games és az IGN közös videójából végre többet is megtudhatunk a MechWarrior 5: Mercenaries elpusztítható elemeiről. Nem csupán látványos a rendszer, hanem komoly taktikai lehetőségekkel is kecsegtet.

Változatos terepek a MechWarrior 5-ben

A Piranha Games újra megmutatta a MechWarrior 5: Mercenariest, amely egy olyan rész lesz, amire a rajongók már régóta vágynak: egyjátékos és kooperatív lehetőségekkel felvértezett akciójáték. Se több, se kevesebb.

MechWarrior 5 - Atlas akcióba lendül

Sajnos a vártnál kicsit később, csak a jövő év végén jelenik meg a Piranha Games fejlesztésében készülő, egyjátékos kampányt is kínáló MechWarrior 5. Cserébe a múltkori tízperces videó mellé oda tudunk tenni egy újabb, 15 perceset is.

Még egy évet várnunk kell a MechWarrior 5-re

A hétvégén lezajlott az idei MechCon, a Piranha Games pedig megerősítette, hogy a MechWarrior 5: Mercenaries kooperatív móddal és teljes modtámogatással jelenik meg 2018 decemberében. Hosszúra nyúlik a várakozás.

Tíz percig mozog a MechWarrior 5: Mercenaries

A Piranha Games pont egy éve jelentette be a MechWarrior ötödik részét, s azóta nem sokat hallottunk a mechás címről. Szerencsére a Polygon kipróbálta az aktuális verziót, így egy tízperces gameplay videóval gazdagodtunk.

Készül a MechWarrior 5: Mercenaries

A MechCon 2016 alkalmával a Piranha Games bejelentette a MechWarrior-sorozat ötödik epizódját. A folytatásban a fejlesztők eltávolodnak az online csataterektől és újra az egyjátékos kampány kerül előtérbe.