A Gearbox fejleszti a Duke Nukem Begins-t

  • Írta: Daks
  • 2009. július 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Take Two eddig csak annyit jelentett be, hogy egy tapasztalt és jól ismert fejlesztőcég készíti a Duke Nukem Begins-t. Most kiderült, hogy a Gearbox az!
A Take Two eddig csak annyit jelentett be, hogy egy tapasztalt és jól ismert fejlesztőcég készíti a Duke Nukem Begins-t. Most kiderült, hogy a Gearbox az!

A szőke herceg kalandjainak előzményeit bemutató játék először 2007-ben fogalmazódott meg a kiadó fejében, most pedig kiderült, hogy nem a Duke Nukem Foreverrel bénázó, magát az eredeti játékot is kitaláló 3D Realms fejleszti azt, hanem a Gearbox. A csapat a Brothers in Arms sorozattal lett világhírű, jelenleg pedig a Borderlands és az Aliens: Colonial Marines címeket fejlesztik, bár ez utóbbi az AvP miatt sajnos kényszerpihenőn van. A Duke Nukem Begins egyébként egy régi megállapodás miatt került külső fejlesztőkhöz, a Take Two két évvel ezelőtt ugyanis 2,5 millió dollárt fizetett a 3D Realms-nek a Forever fejlesztésére, cserébe viszont le kellett mondaniuk a másik játékról. És nem, azért sem fogok most viccelődni a megjelenési dátummal. A bizonyítékot meg mindenki nézze meg a saját szemével!

Ugrás a galériához

17.
17.
OldM4n
...sszák meg a szerződéseiket. Majd ha játszható verziót mutatnak, akkor szóljanak, előbb ne.
16.
16.
CsRicsi2600
A megjelenési dátum nem az a: Dated: New York, NY, July 9, 2009?

Lehet, hogy hülyeséget beszélek, de ha az lenne akkor már ez is késik egy hete xD
15.
15.
axaard
Bocs, de a Gearbox a Half-Life-fejlesztéseivel lett világhírű (Op4, BS, CS - bár utóbbit én nem 100%-ig nekik adnám, de a honlapjukon szerepel), szerintem sokkal hamarabb, minthogy a BiA sorozat első tagja megjelent volna...
14.
14.
kharami
A begins-ről és a forever-rő jut eszembe valami!:D kezdetek..... ami örökké fog tartani!:D:D Na ennyit duke papáról, mire kijön valamelyik is, nem ártana festeni a haját!;)
12.
12.
gyerecske
A Gearbox egy elég megbízható csapat, jó kezekben van a név szerencsére!Én várom.:-)
11.
11.
Harkat
Én már a Duke Nuke Forever 2 -őt várom.
10.
10.
eckero
Látszik,hogy a Forever már nem fog elkészülni.
9.
9.
LordPeti12
Szerintem erre nem kell majd évtizedekig várni 1-2-3 év múlva elkészül, csak ezzel az lesz a gond hogyha előbb kijön mint a forever akkor a forever-nek felálított mércével fogják vizsgálni és valszeg ezt a szintet csak nehezen tudják majd hozni.
8.
8.
pyro
LOL! Azért Duke Nukem Forever mert örökké kell rá várni, de mivel várunk rá, a neve nem hal meg soha, és akkor már tényleg forever xD
7.
7.
n_csacsi
K2 télleg, igazad van :D:D H ez nem jutott előbb eszembe :P
6.
6.
whabaky
7: Szerintem a 10x-es várási időintervallumodra még lehet is esély :D

De ahogy én látom, lehet hű lesz a nevéhez... Forever... tehát örökkön-örökké várhatunk rá :D
5.
5.
n_csacsi
lehet h hülyeség amit kérdezek, de ti itt hol látjátok a megjelenési dátumot? mert nekem nem derült ki a lapokból v csak túl vak vok hozzá xD
4.
4.
n_csacsi
sztem a begins előbb kész lesz mint a forever ez tuti
3.
3.
pyro
Ööööm....de még a Forever sincs meg xD
2.
2.
laca009
1 ... arra még vártok xD
1.
1.
DanielRock
Első!



De most mi lesz a Duke Nukem Forever-el?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...