Duke Nukem Begins

Duke Nukem visszatér! A Begins-ben a szőke macsó kalandjainak előzményeire derül fény - csak nehogy ezt is több mint tíz évig fejlesszék, mint a Forevert!

Duke Nukem-film készül a Cobra Kai alkotóitól

Nem vagyunk biztosak benne, hogy jó ötlet ez, de a Duke Nukem Forever orbitális bukása után a Cobra Kai készítői úgy döntöttek, hogy vászonra küldik a játékvilág egyik legotrombább akcióhősét.

Ilyen volt az elkaszált Duke Nukem Begins

A botrányosan silány Duke Nukem Forever elkészülte előtt egy másik játékon is dolgozott a Gearbox csapata. Ez volt a Duke Nukem Begins, egy kooperatív TPS, melynek előzetese sok év után most napvilágot látott.

Hivatalos: John Cena lesz Duke Nukem

Az év elején röppent fel a pletyka, miszerint John Cena lesz a főszereplője a Paramount és a Michael Bay-féle Platinum Dune közreműködésével készülő Duke Nukem-filmnek. Ma befutott a hivatalos megerősítés is.

John Cena alakíthatja Duke Nukemet

Lapértesülések szerint már készül a Duke Nukem filmváltozata, amelyben a mostanság egyre többet színészkedő pankrátor, John Cena alakíthatja a közkedvelt karaktert.

Vége a pereskedésnek: a Gearboxé a Duke Nukem

Véget ért a Duke Nukemért zajló háború, kiegyezett a Gearbox és a 3D Realms. Randy Pitchfordék azért perelték az eredeti készítőket, mert azok úgy akartak új Duke Nukemet készíteni, hogy a jogok már nem is náluk voltak.

Ismét teaselik a Duke Nukem: Mass Destructiont?

A februárban indított teaser oldal most egy másikra, a nogumneeded.com-ra irányít át minket, ahol egy meggyújtott bombát láthatunk, a leleplezés pedig 28 nap múlva várható. Az Interceptor egyelőre ködösít.

A 3D Realms reagált a Gearbox vádaira

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Gearbox Software beperelte a 3D Realmset, mivel szerinte a csapat jogtalanul használja a Duke Nukem nevet egy készülő alkotásához. A 3D Realms tagadja a vádakat.

Az Interceptor megvásárolta a 3D Realmset

Az Interceptor Entertainment, a Rise of the Triad remake és a közelgő Duke Nukem-játék alkotógárdája megvásárolta a Duke Nukem eredeti fejlesztőgárdáját, a manapság passzív 3D Realmset.

A Gearbox perel az új Duke Nukem miatt

Habár az Interceptor csak a héten leplezi le a Duke Nukem: Mass Destructiont, a Gearbox beperelte a fejlesztőt és a 3D Realmst, hiszen a frencsájz jogai a náluk vannak, és szerintük a kompánia jogtalanul használja a nevet.

Frissítve: Duke Nukem-bejelentés a hónap végén?

Egy teaser oldal tanúsága szerint valami készül Duke Nukem-témában, a bejelentésre huszonnégy nap múlva kerülhet sor. Arról persze csak találgatni tudunk, hogy mi lesz a bemutató tárgya...