Öt díjat nyert a Media Molecule

  • Írta: billadama
  • 2009. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Kiosztották a Brightonban megrendezett Develop Industry Excellence fejlesztői konferencia díjait. A Media Molecule szó szerint tarolt a rendezvényen.
Kiosztották a Brightonban megrendezett Develop Industry Excellence fejlesztői konferencia díjait. A Media Molecule szó szerint tarolt a rendezvényen.


A Little Big Planet alkotói közül Phil Harrison gyűjtötte be az elismerést, és persze a trófeákat is. Elvitték a legjobb játékötlet díját, a vizuális megjelenítésért is elismerés járt. Elsők lettek még a technikai újítás terén, a legjobb új stúdió kategóriában, és a legjobb független kiadó címet is bezsebelték. Nos ezek után reméljük nem dőlnek hátra elégedetten inkább rákapcsolnak, hogy a Kis Nagy Planéta kézi konzolos változata is ilyen sikeres legyen.
14.
14.
Raam989
12

Hanem? Nekem úgy rémlik, hogy úgy harangozták be a játékot, mint az LBP fejlesztőinek új játéka.
13.
13.
megalonagyix
13# ? hallani biztos nem hallottál, mert reggel az utcán az emberek nem azzal jönnek oda hogy Hello, MM 5 díjat nyert! max olvastál :D amúgy ilyet sem *
12.
12.
Xx-GoldenAye-Xx
Ijetse halottam még hogy díjat nyert a Media Molecule.
11.
11.
rolmanus
11: A "majmosversenyzőset" nem ők fejlesztik. ;)
10.
10.
Raam989
Én kiosztom nekik a 6. és 7. díjat is: "A leghűségesebb, PS3-at támogató, új cég, aki még nem vándorolt multiplatform vizekre." és "A legbutább játékötlet." (Az a majmos versenyzős pályaépítős játék...)
9.
9.
Gael
9:csak akkor az,ha szereted a klasszikus platformereket.

7:lehet,hogy a kasszaknal sikeresebbek voltak,de az LBP vitte el a legnevesebb dijakat tavaly,es meg iden is futotta az erejebol egy kis tarolasra.
8.
8.
Mathia$
Nemis tudtam hogy ennyire jó játék :DD
7.
7.
klemid
6.
6.
megalonagyix
2# MGS 4 sikeresebb volt ;)

4# GTA 4 is :D
5.
5.
Gael
2:Nem hinnem,hogy elsutottek volna a legjobbakat.Egyre tobb felol hallani egy bizonyos Little Big Universe dologrol.Nem akarok fantazialni rola,de eleg izgalmasan hangzik
4.
4.
gyerecske
Meg is érdemelték, a LBP hatalmas játék lett!Remélem lesz majd folytatás is!
3.
3.
simon 555
2.
2.
Kocsis92
ilyen sikeres biztos nem lesz, tekintve hogy a legjobb ötletet már elsütötték :D De téll megkéne vennem már ezt a játékot:D
1.
1.
t.roli
PSP re várom szeretettel :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...