LittleBigPlanet 2 PS3, Vita

A rendkívül népszerű LittleBigPlanet első folytatása, természetesen kizárólag PlayStation 3-ra, illetve készül egy vitás változat is. A játéknak elérhető egy Special Edition kiszerelése is, valamivel olcsóbb és tartalmasabb, mint az alapjáték volt.

Elhagyja a Media Molecule társalapítója a stúdiót

A Dreams és a LittleBigPlanet-játékokért felelős Sony first-party Media Molecule stúdió fontos szakembert veszít el.

Tízéves a LittleBigPlanet

Ki hitte volna, hogy a Media Molecule bájos PS3-exkluzív platformere október 27-én volt tízéves? A fejlesztők egy érzelmes blogposztban emlékeznek meg az évfordulóról és a már megszépült emlékekről.

Frissítve: Visszatért a Final Fantasy VII az LBP-ben

Pont két hete mutattuk meg nektek, hogy valaki összerakta a Castlevania: Symphony of the Nightot a LittleBigPlanet 3-ban, most pedig újabb elképesztő munkáról számolhatunk be.

E3 2014: Nem lesz kint a Media Molecule

Nem lesznek kint az E3-on a LittleBigPlanet fejlesztői, a Media Molecule a Twitteren tudatta a rajongóival, hogy biztosan kihagyja a Los Angeles-i expót. Azt ígérte viszont, hogy nem kell sokat várni az ő bejelentésére sem.

LittleBigPlanet 2 - látnivalókon az új DLC-k

A héten két DC Comics témájú DLC-t kap a LittleBigPlanet: az elsőben szuperhősös jelmezbe bújtathatjuk Sackboyt, míg a második egy Premium Level Pack lesz. A Sony további négy csomagot tervez a játékhoz.

Frissítve: LittleBigPlanet-bejelentés készül

Mozgolódik a Sony, és szinte biztosra vehető, hogy LittleBigPlanet témájú bejelentést kapunk napokon belül. Egy frissen kiadott teaserben Super Sackboyt láthatjuk, aki már repülni is tud. Készül a folytatás?

Blogajánló: GTA, foci, zombik és flashjátékok

Két hét kihagyással, újból itt van a blogajánló, hogy az elmúlt időszak blogjai közül rámutassunk azokra, amiket vétek lenne kihagyni. Sokan vannak, így nem is szaporítjuk tovább a szót.

Új játékon dolgozik a Media Molecule

A PlayStation Vitára készülő Tearaway mellett egy másik projekten is szorgoskodnak a LittleBigPlanet fejlesztői. Honlapjukon egy külön szekciót, illetve egy nyolcvanas évek stílusában készült zenei klipet találunk hozzá.

Februárban jön a LittleBigPlanet 2: Extras Edition

A Sony még egy bőrt lehúz a LittleBigPlanet 2-ről, hiszen a jövő hónapban érkezik a minden földi jóval megtömött Extras Edition. Az alapjáték mellett számos bónusz tartalomnak örülhetünk, és PS Move-val is irányíthatjuk.

Megvan a LittleBigPlanet Vita dátuma

Sackboy és társai ősszel hódítják meg a PlayStation Vita tulajdonosait. A megjelenési dátumot maga a Sony szellőztette meg tegnap. Emellett bepillantást nyerhetünk a fejlesztők kulisszatitkaiba és megismerhetjük a mókás platformjáték világát, Carnivaliát. Hurrá!