Fejlesztés alatt az EndWar második része

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 23.
  • Bejelentés
Az újszerű irányítást alkalmazó EndWar a harmadik világháború idejére kalauzolta el a játékosokat - hamarosan a sztori folytatódik, már készül a második rész!
Az újszerű irányítást alkalmazó EndWar a harmadik világháború idejére kalauzolta el a játékosokat - hamarosan a sztori folytatódik, már készül a második rész!A Tom Clancy's EndWart anno konzolokra kezdték el fejleszteni, s hogy a játékosoknak minél kevesebb gondja legyen a kontrolleres irányítással, hangvezérlést építettek a stratégiába az egyszerűség kedvéért. Noha egyesek szerint a játék megbukott, informátoraink szerint így is másfélmillióan voltak kíváncsiak az első Clancy nevével fémjelzett stratégiára, amely a műfajban újabban rendkívüli esetnek számít. A kiadó jelentése szerint Shanghajban egy kisebb csapat már nekiállt a folytatás fejlesztésének - eleinte elsősorban az egyjátékos kampány és a stratégiai lehetőségek kibővítésén gondolkodnak a srácok.
3.
3.
Batri
2: gaaaaaagyi? áááááw pedig szvsz nagyon jól sikerült... bár a hangvezérlés néha megtréfált, de korrigáltam manuálisan^^

remélem a második rész is legalább olyan jó lesz mint elődje
2.
2.
Moldren
2: na az tényleg jó lenne :)
1.
1.
tommy93
Szerintem nem bukott meg...Nagyon jo kis gamma volt és várom a 2. részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...